Gummy smile – operatie zambet

Tratarea zambetului gingival

Toate zambetele sunt superbe si fiecare dintre noi, avem caracteristici de zambet care ne fac unici si frumosi.

Este normal sa se vada si gingiile cand zambim, insa, definitia unui zambet gingival (Gummy Smile) este exact ceea ce ai crede ca este… un zambet care arata mult mai mult din gingia superioara, decat ceea ce ar fi considerat normal.

 

Un zambet gingival, cunoscut in termeni populari ca Gummy Smile, este atunci cand in timpul in care zambesti, apare prea mult tesut gingival deasupra dintilor de sus.

 

Au existat studii pentru a determina ceea ce oamenii considera expunerea excesiva a gingiilor. In cele mai multe cazuri, persoanele au apreciat zambetele ca fiind atractive atunci cand au fost expusi doi milimetri sau mai putin de tesut gingival. La aproximativ trei milimetri sau mai mult, zambetul se considera a fi prea vizbil (Gummy Smile).

 

Zambetul gingival pare a fi mai frecvent la femei decat la barbati.

 

Este zambetul gingival o afectiune medicala?

Nu! Insa chiar daca un zambet gingival nu este considerat ca fiind o afectiune medicala, putem discuta totusi care sunt cauzele unui zambet gingival (Gummy Smile). Evident, toate aceste cauze sunt legate de dintii, buzele, maxilarele sau gingiile, care se intampla sa fie componentele cheie, care dicteaza estetica zambetului unei persoane.

operatie gummy smile zambet gingival bucuresti timisoara

Ce determina aparitia zambetului gingival Gummy Smile?

Exista mai multe motive pentru a avea un zambet gingival, inclusiv dinti mici, gingii care au crescut prea mult peste dinti, muschii buzelor sunt hiperactivi sau chiar unele medicamente, pot cauza aparitia zambetului gingival.

 

In cea mai mare parte, un zambet Gummy teeth Smile este ceva care este complet dincolo de controlul tau … iar vina revine exclusiv mostenirii genetice. Daca si tu ai un zambet gingival, nu esti singura persoana! Daca te simti inconfortabil cu propriul zambet, pentru ca simti ca zambetul tau arata prea mult din gingiile tale, exista optiuni de tratament.

Poze before & after zambet gingival

imagini inainte & dupa Gummy Smile

Mai multe poze inainte si dupa, pot fi vazute in pagina: Galerie operatii estetice.

operatie gummy smile zambet gingival
zambet gingival gummy smile inainte dupa
corectie zambet gingival gummy smile

Sunt zambetele gingivale normale?

Da, de fapt, exista un procent decent de oameni care arata in mod natural gingiile in timp ce zambesc. Asta nu inseamna ca ai un defect … inseamna ca esti o persoana unica!

 

Se pot repara zambetele Gummy Smile?

Da! Zambetele gingivale pot fi reparate! Exista mai multe optiuni diferite de tratament la preturi accesibile, atat chirurgical, cat si non-chirurgical, pentru a ajuta la corectarea acestei probleme.

 

Daca ai un zambet gingival, cel mai bine este sa ne contactezi, pentru a determina cauza zambetului gingival inainte de a decide ce tip de tratament va fi cel mai potrivit.

Unde se poate face operatia pentru zambet gingival (Gummy Smile)?

Operatia pentru zambet gingival, se poate face la Clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara. Contacteaza-ne si programeaza-te din timp, pentru consultatie!

Detalii despre alte operatii estetice