Eyebrow Lifting

operatie Eyebrow Lifting Romania (Bucuresti & Timisoara)

Ce presupune interventia?

Eyebrow lifting, cunoscut si sub numele de ridicare a fruntii sau intinerire a fruntii, este o procedura cosmetica pentru ridicarea sprancenelor. O astfel de operatie, imbunatateste aspectul fruntii, al sprancenelor si al zonei din jurul ochilor prin ridicarea tesuturilor moi si a pielii fruntii si a sprancenelor.

 

S-ar putea sa alegi sa faceti o operatie de eyebrow lifting, daca ai o spranceana lasata sau asimetrica. Aceasta opearatie ar putea creste si increderea si stima de sine si se poate face singura sau cu alte proceduri faciale, cum ar fi: chirurgia pleoapelor (blefaroplastie) sau o ridicare a fetei, o operatie de Lip Lift (ridicare a buzei superioare).

Cand sa faci eyebrow lifting?

Imbatranirea cauzeaza de obicei lasarea sprancenelor. Pe masura ce pielea si tesuturile moi isi pierd elasticitatea, distanta dintre sprancene si gene, se scurteaza de asemenea. Pozitia inferioara a sprancenelor te poate face sa ai un aspect mereu obosit, suparat sau trist. Un eyebrow lifting poate ridica sprancenele si restabili un aspect reimprospatat si mai placut al fetei, atat la barbati cat si la femei. E posibil sa iei in considerare un eyebrow lifting, daca ai o spranceana joasa sau lasata, care contribuie la lasarea pleoapelor superioare.

eyebrow lifting romania bucuresti timisoara

Care sunt riscurile procedurii de eyebrow lifting?

Un eyebrow lifting prezinta diverse riscuri, inclusiv: cicatrizarea care poate fi vizibila dupa aceasta procedura, modificari ale senzatiei pielii, poate provoca amorteli temporare sau permanente pe frunte sau in partea superioara a scalpului, asimetrie in pozitia sprancenelor. De asemenea, un eyebrow lifting poate duce la asimetrie cu una sau ambele sprancene care par prea mari, cu toate acestea asimetria se poate uniformiza in timpul procesului de recuperare. Problemele persistente ale formei sau pozitiei fruntii, pot fi tratate printr-o interventie chirurgicala suplimentara.

 

O alta problema este cea legata de par, deoarece un eyebrow lifting poate provoca o crestere sau scadere a liniei parului la locul inciziei. Daca pierderea parului nu se rezolva de la sine, poate fi tratata cu excizie cicatriciala sau transplant. Ca orice alt tip de interventie chirurgicala majora, un eyebrow lifting prezinta un risc de sangerare, infectie si o reactie adversa la anestezie.

La ce te poti astepta in timpul operatiei de eyebrow lifting?

Aceasta procedura se face in una din clinicile Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara. Procedura de eyebrow lifting este efectuata de catre Dr. Levy, cu anestezie locala. Tehnicile de eyebrow lifting variaza in functie de rezultatele dorite. Tehnica specifica pe care chirurgul o alege va determina locatiile inciziilor si cicatricile rezultate.

Tehnici utilizare pentru interventie

Endoscopic eyebrow lifting: chirurgul va face cateva incizii mici in spatele liniei parului. Va introduce apoi un tub lung subtire cu o lumina si o camera mica montata pe capatul acestuia (endoscop) printr-una dintre incizii pentru a vizualiza muschii si tesuturile subiacente. Folosind un instrument introdus printr-o alta incizie, chirurgul va ridica tesuturile fruntii si le va ancora in loc cu suturi speciale. Inciziile vor fi apoi inchise.

 

Eyebrow lifting chirurgical: chirurgul va face o incizie intre varful fruntii si inceputul liniei parului. Va elimina apoi o cantitate mica de piele si tesut de pe partea superioara a fruntii. Ca urmare, linia parului nu va fi trasa inapoi. Un eyebrow lifting este adesea utilizat daca cineva are o linie de par ridicata.

 

Procedura de eyebrow lifting dureaza de obicei aproximativ una pana la doua ore.

Ce se intampla dupa procedura de eyebrow lifting?

Dupa aceasta operatie, fruntea ar putea fi infasurata cu un material textil, pentru a reduce umflarea. Dr. Levy iti va oferi instructiuni specifice despre cum sa ingrijesti inciziile. In primele cateva zile dupa, eyebrow lifting este indicat sa urmezi pasii care ti-au fost indicati, pentru o recuperare rapida.

 

Evita sa expui inciziile la presiune, soare sau miscare excesiva. Pe masura ce inciziile se vindeca, este posibil sa ai mancarime si amorteala, care probabil se vor diminua in timp. Suturile vor fi indepartate de obicei in termen de 7 pana la 10 zile de la operatie. Vei primi indicatii despre cand este in regula sa reiei activitatile zilnice, cum ar fi spalarea si uscarea parului si baia. Retine ca umflarea zonei, poate dura cateva saptamani, iar liniile de incizie vor disparea in timp.

Care pot fi rezultatele operatiei?

Pentru faptul ca in timpul operatiei se ridica tesutul moale si pielea fruntii, procedura poate oferi fetei un aspect mult mai tanar.

 

Pretul unei operatii de Eyebrow Lifting, variaza in functie de tipul de operatie folosit sau daca doresti si alte operatii estetice, cum ar fi: Lip Lift, Liposuctia Gusei, bichectomie etc.

Citeste detalii despre alte operatii estetice