Implant mentonier barbie

Ce presupune operatia de implant mentonier?

In timpul interventiei, chirurgul va amplasa un implant aloplastic de barbie sub piele in jurul osului existent al pacientului. Aceasta procedura necesita anestezie generala si dureaza de obicei aproximativ o ora. Scopul procedurii este de a imbunatati contururile naturale ale gatului, maxilarului si barbiei.

Ce nu ai voie sa faci inainte de interventie?

Inainte de aceasta procedura, nu ai voie sa fumezi timp de 4 saptamani, sa nu mananci si sa nu bei nimic, timp de 6 ore inainte.

Cat dureaza recuperarea?

Dupa operatie vei purta timp de 1-3 zile, un pansament cu curea pentru barbie, pentru a mentine presiunea asupra implantului si pentru a imbunatati aderenta tesutului moale la mandibula. Vei resimtit un usor disconfort, durere usoara, roseata, umflaturi, vanatai. Iti poti relua activitatile obisnuite dupa o saptamana.

Pentru cine nu este recomandata operatia?

Nu este indicata aceasta procedura pacientilor care sufera de microgenie severa, incompetenta labiala, proeminenta a buzelor, malocluzie severa, boala parodontala.

Care sunt efectele secundare?

Efectele secundare in urma acestei proceduri pot include: infectii, hematom, schimbarea pozitiei implantului si cicatrici slabe.

implant mentonier barbie

Detalii despre alte operatii estetice