Frenoplastia

frenoplastia este operatia de taiere a atei preputului la penis

Pretul pentru Frenoplastie (taierea atei preputului penisului), costa 400 de euro. Aceasta operatie poate fi efectuata in Romania la clinica Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara. Sub anestezie locala, printr-o metoda speciala, cu recuperare rapida.

Ce este frenoplastia?

Frenul este pliul pielii care uneste preputul cu partea inferioara a capului penisului. Uneori, frenul poate deveni strans, provocand disconfort sau rupturi, in special in timpul unei erectii. O frenoplastie este o operatie pentru a face frenul mai putin strans, fara a fi nevoie sa fie excizat preputul in intregime.

Care sunt indicatiile si contraindicatiile pentru frenoplastie?

Este indicat sa faci aceasta operatie daca: ai dificultate in retragerea preputului de pe gland, in timpul erectiei; durere in regiunea abdominala a penisului in timpul erectiei; sangerare de fren rupt dupa sex; cicatrizarea frenului dupa leziuni minore in timpul sexului.

O alta operatie care se poate face in timpul operatiei de frenoplastie, este circumcizia. Dureaza doar 15 minute si se realizeaza cu un dispozitiv automat, printr-o metoda inovatoare.

operatie frenoplastie taiere ata preput

Cum te pregatesti inainte de operatia de frenoplastie?

Inainte de frenoplastie a penisului, medicul iti va cere sa incetezi fumatul, ca in cazul oricarei operatii estetice. Acest lucru se datoreaza faptului ca fumatul creste posibilitatea aparitiei complicatiilor si incetineste procesul de vindecare.

 

Va trebui sa informezi medicul, cu privire la orice alergie pe care o ai si va trebui sa raspunzi la cateva intrebari cu privire la starea generala de sanatate si la orice medicament pe care il iei in acest moment, deoarece in unele cazuri, ti se poate recomanda sa le opresti, in special medicamentele care ajuta la subtierea sangelui.

Cum se realizeaza frenoplastia?

Operatia se efectueaza sub anestezie locala, fiind o procedura de zi, ceea ce inseamna ca ti se va permite sa mergi acasa la aprox 1 ora dupa procedura. In timpul operatiei se face o mica incizie, cu un dispozitiv special, pentru a elibera pielea stransa, astfel incat pielea sa se poata vindeca fara tensiune. Acest lucru va elimina intregul disconfort creat de ata preputului.

 

Poze inainte & dupa operatia de Frenoplastie, poti gasi in pagina Galerie operatii estetice.

Care sunt riscurile si efectele secundare ale operatiei de frenoplastie la barbati?

Majoritatea operatiilor estetice, pot cauza efecte secundare. Insa dupa o operatie de frenoplastie, realizata prin metoda unica cu un dispozitiv special, riscul de complicatii este minim. Dar vom trece totusi in revista, complicatii ocazionale: usoare sangerari, infectia plagii care necesita antibiotice. Foarte rar se intampla sa apara sensibilitate la cicatrice pe termen indelungat. O alternativa la frenoplastie ar fi circumcizia ce presupune indepartarea preputului in totalitate.

In ce consta ingrijirea post-operatorie si recuperarea dupa frenoplastia penisului?

Veti putea urina normal si iti recomandam sa respecti recomandarile primite. Pastreaza zona uscata 24-48 de ore si evita spalarea excesiva. In urmatoarele 7 zile, vei putea face dus si vei putea spala usor zona ranii cu apa. Poarta haine lejere pana la 3-4 zile. Zona in care s-a facut frenoplastia, poate avea o usoara umflatura, ceea ce este destul de normal si se va vindeca in timp. Unele cruste se pot forma si peste locul plagii, din nou acest lucru este normal si acestea se vor desprinde cu timpul. Ar trebui sa eviti actul sexual si masturbarea, pana la vindecarea completa.

Operatie Frenoplastie Bucuresti & Timisoara

Te asteptam la Clinica Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara, daca doresti sa faci operatia de Frenoplastie a penisului (taierea atei preputului). Interventia este foarte usoara, dureaza cateva minute si se face cu un dispozitiv special, pentru ca vindecarea sa fie rapida.

Operatie Frenoplastie barbati; Operatie frenoplastie penis; Frenoplastia la barbati; Excizia frenului preputului; taierea atei;

Citeste detalii despre alte operatii estetice