ELIMINAREA CEARCANELOR

Daca va plangeti de aspectul ochilor obositi dar nu sunteti siguri ca suferiti de aceasta problema, verificati daca raspundeti pozitiv la una din intrebarile urmatoare:

 

• Aveti santuri adanci si lungi in zonele suboculare?
• Aveti pleoapele inferioare si zona de sub ele mai inchise la culoare in mod semnificativ fata de restul tenului?
• Aspectul ochilor dvs. este mai batran decat varsta pe care o aveti?
• Chiar si dupa o noapte de somn suficient, persoanele care va intalnesc va intreaba daca sunteti obosit?

 

Daca ati raspuns afirmativ – cu siguranta suferiti de problema cearcanelor, care provoaca fetei un aspect obosit si imbatranit sau un aspect de ochi infundati.

 

Este vorba de o problema estetica deranjanta care poate fi rezultatul unor varii motive atunci cand, structura proprie a oaselor faciale sau diluarea tesuturilor faciale creaza adevarate “santuri”. In unele cazuri, la acestor cercuri intunecate pe care noi le vedem contribuie si umbra care cade peste ochi si dedesubtul lor. In alte cazuri, ochii nu sunt intr-adevar infundati, dar par asa datorita faptului ca pielea de dedesubt este mai inchisa la culoare decat in mod normal. O astfel de intunecare a pielii se datoreaza prezentei unor capilare dilatate sau chiar a pigmentatiei in exces a pielii. Aceasta poate fi determinata de motive diverse, intre care inclinatia genetica, schimbarile hormonale, diverse boli, expunerea prelungita la soare, lipsa de vitamine, etc. Desigur, dupa cum ni s-a povestit intotdeauna, acesta nu este un mit: oboseala contribuie la producerea cearcanelor.

 

Si atunci ce este de facut pentru a scapa de aceste santuri suboculare si ochii infundati care ne provoaca un aspect de fata obosita?

 

Atunci cand ochiul este intr-adevar infundat, in mod natural, innascut, sau datorita scaderii a stratului de grasime o data cu inaintarea in varsta sau chiar si dupa pierdere in greutate, adaugarea unei substante de umplere prin injectare ar putea oferi o solutie rapida si reusita, pentru o perioada de timp de aproape un an. Atunci cand zona infundata devine mai proeminenta, ea este mai luminata, iar nuantele se estompeaza. Injectarea cu substante de umplere este raspunsul cel mai bun pentru problema cearcanelor si este o solutie potrivita si eficienta pentru persoanele care sunt interesate de un tratament cu efect mai indelungat decat acoperirea/mascarea zilnica a zonei respective cu ajutorul produselor cosmetice si ale machiajului.

 

Astazi in medicina estetica se folosesc diverse substante de umplere, cu toate acestea, in clinica noastra, pentru a oferi rezultate optimale si naturale, se utilizeaza in principal o anume clasa de substante pentru tratarea cearcanelor. Este vorba de acidul hialuronic care este o substanta cu efect temporar si care se gaseste in mod natural in corpul nostru.

 

Acidul hialuronic nu provoaca reactii alergice, iar cu timpul, este eliminat treptat din corp.

 

Atunci cand alegem sa tratam cu ajutorul injectarii aspectul de ochi infundati, interventia se face cu anestezie locala. Dupa ce zona a fost amortita, cu ajutorul unei canule speciale se injecteaza substanta in zona de dedesubtul ochiului si a canalului subocular. Procedura dureaza cateva minute, injectarea propriu-zisa nu presupune nici un fel de durere.

 

Dr. Levy foloseste cele mai sigure substante care dau rezultate foarte bune si naturale, si de asemenea lucreaza cu fiecare pacient in parte pentru a alege substanta care-i va asigura cel mai bun rezultat.

 

Dr. Levy efectuaza toate tratamentele in tehnici si metode nedureroase.

 

Tratamentul cearcanelor este efectuat cu Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in tesuturile de legatura in corp, substanta care netezeste pielea, creeaza volum si da fetei un aspect tanar si sanatos.

 

Acidul hialuronic se prezinta sub forma de gel. Particulele gelului de acid hialuronic injectate constituie un factor puternic de absorbtie a apei, moleculele de apa atrase in aceasta zona fiind raspunzatoare de marirea volumului.

 

Inainte de tratament

Pentru fiecare pacient se construieste un tratament personalizat in conformitate cu trasaturile faciale, calitatea pielii si adancimea cearcanelor. Dr. Levy, stapaneste cu excelenta cele mai noi tehnici si metode practicate pentru tratarea cearcanelor. Prin acesta metoda, in primul rand, se definesc trasaturile faciale si procesul de imbatranire specific fiecarui pacient, iar apoi, cu ajutorul unei micro-canula speciala se umplu depresiunile suboculare care au fost formate in timp. Acest tratament personalizat permite intinerirea faciala si restaurarea vitalitatii, pastrand aspectul placut, natural si armonios in locul unui chip imbatranit.

 

Durata tratamentului

Aprox. 10 min, tratamentul fiind scurt si nedureros. Acid-ul hialuronic injectat are efect 12 luni, dupa care e necesar un nou tratament.

 

Dupa tratament

Reintoarcerea la activitatile cotidiene este imediata. Se recomanda aplicarea de gheata pe locul injectat.

 

Efecte secundare

Toate efectele secundare care pot aparea, edeme locale, roseata si vanatai sunt normale si dispar in cateva zile.