Blefaroplastie preturi

cat costa blefaroplastia superioara sau inferioara

o operatie care te intinereste vizibil

Operatia de Blefaroplastie, ne arata ca este mai mult decat o interventie estetica aparent simpla, care poate fi realizata la un pret accesibil. Este de fapt, o imbunatatire a calitatii vietii pentru toti pacientii care aleg sa faca aceasta operatie. Informeaza-te si fa pasul, catre schimbarea pe care o meriti.

Info generale si lista preturi blefaroplastie

Operatia de Blefaroplastie sau operatia estetica a pleoapelor lasate & cearcanelor, a devenit una dintre cele mai solicitate interventii in domeniul chirurgiei estetice, atat de catre barbati cat si de femei. Procedura poate revigora aspectul fetei, eliminand aspectul de oboseala sau imbatranire, prin liftingul pleoapelor sau prin eliminarea pungilor de grasime si a excesului de piele de sub ochi.

Care sunt preturile blefaroplastiei?

Determinarea preturilor blefaroplastiei, se face pe baza tipului de interventie: superioara (la nivelul pleoapelor) sau inferioara (la nivelul pungilor de grasime de sub ochi). De asemenea, pretul unei blefaroplastii, este influentat de mai multi factori, printre care se numara experienta chirurgului si complexitatea procedurii. Fie ca este vorba despre o blefaroplastie superioara pentru eliminarea excesului de piele de pe pleoapa superioara sau o blefaroplastie inferioara pentru indepartarea pungilor de sub ochi, fiecare procedura, are preturile sale specifice

blefaroplastie preturi

Investeste acum, in frumusetea chipului tau

Daca intelegi modul in care pretul blefaroplastiei, poate reflecta calitatea si siguranta procedurii, vei decide rapid, unde sa faci interventia. Comparand preturile si calitatea, pacientii pot lua decizii corecte, in alegerea tipului de blefaroplastie, potrivit pentru nevoile si bugetul lor.

Pacientii il considera pe doctor Levy, ca fiind cel mai bun doctor pentru blefaroplastie si din acest motiv, il recomanda online, datorita rezultatelor deosebite, pe care acesta le-a realizat. Poze inainte si dupa operatia de blefaroplastie, poti gasi accesand galeria foto, daca – dai click aici.

Pretul blefaroplastiei superioare este de doar 1000 de euro

Deoarece pretul blefaroplastiei la Clinica Dr. Levy este de doar 1000 de euro, pacienti din toata Europa, vin la clinica din Bucuresti sau din Timisoara, pentru a face operatia care le transforma chipul.

Pretul blefaroplastiei inferioare este de doar 1300 de euro

Vrei sa scapi definitiv de cearcane? Pentru un pret de doar 1300 de euro, iti recapeti aspectul intinerit al privirii si recastigi increderea in propriul chip.

Important este sa intelegi si faptul ca poti plati in rate operatia de blefaroplastie inferioara, de la 6 luni de zile la 5 ani.

Cum te pregatesti pentru Blefaroplastie?

Pregatirea pentru operatia de blefaroplastie incepe cu o consultatie la clinica sau online, prin apel video. Procesul de pregatire implica efectuarea anumitor analize, esentiale pentru o procedura, pe care le poti face direct la noi, fara a fi nevoie sa te deplasezi intr-o alta locatie.

Experienta de a realiza o operatie de blefaroplastie perfecta

Procesul de realizare al blefaroplastiei, include nu doar interventia chirurgicala, ci si o perioada de recuperare, in care vei fi atent monitorizat, de echipa noastra. Din experientele pacientilor nostri, inclusiv rezultatele si feedback-ul, sunt vitale in intelegerea impactului real al procedurii. Dr. Levy este un chirurg plastician cu foarte multa experienta, in interventii estetice faciale, fiind specializat in crearea unor rezultate armonioase, potrivite pentru fiecare pacient, in functie de cerinte si caracteristici naturale.

Care este pretul blefaroplastiei totale?

Daca intentionezi sa optezi pentru blefaroplastia totala in timpul aceleasi interventii, (blefaro superioara + inferioara) si iti este greu sa achiti suma completa de 2000 de euro, exista diverse optiuni de plata disponibile, cum ar fi plata prin transfer bancar, plata direct la POS sau plata in rate. Datorita faptului ca oferim mai multe optiuni pin care poti achita pretul blefaroplastiei totale, vei fi linistit, in ziua in care vei face interventia.

Mai mult decat o simpla operatie estetica

Blefaroplastia este mai mult decat o simpla interventie estetica. Este o cale rapida catre reinnoirea increderii si imbunatatirea calitatii vietii, in doar cateva ore. Fiindca mereu prima impresie conteaza, aceasta operatie, iti ofera oportunitatea de a arata la fel odihnit pe cat te simti. Alege cu incredere serviciile noastre si contacteaza-ne pentru orice curiozitate!

Info despre alte operatii estetice