Eliminarea cearcanelor

Poti raspunde la una dintre intrebarile de mai jos?

• Ai riduri adanci in zona ochilor?
• Ai pleoapele inferioare si zona de sub ele, mai inchise la culoare, in mod semnificativ, fata de restul tenului?
• Aspectul ochilor tai este mai imbatranit, decat varsta pe care o ai?
• Chiar si dupa o noapte de somn suficient, persoanele care te intalnesc, te intreaba daca esti obosit?

 

Daca ai raspuns afirmativ, cu siguranta suferi de problema cearcanelor, care provoaca fetei un aspect obosit si imbatranit. Este vorba de o problema estetica deranjanta, care poate fi rezultatul unor varii motive atunci cand, structura proprie a oaselor faciale sau diluarea tesuturilor faciale, creaza adevarate “santuri”.

 

In unele cazuri, la aceste cearcane intunecate (cearcane negre) pe care noi le vedem, contribuie si umbra care cade peste zona ochilor. In alte cazuri, ochii nu sunt intr-adevar „obositi”, dar par asa datorita faptului ca pielea de dedesubt, este mai inchisa la culoare decat in mod normal. O astfel de intunecare a pielii, se datoreaza prezentei unor capilare dilatate sau chiar a pigmentatiei in exces a pielii. Aceasta poate fi determinata de motive diverse, intre care inclinatia genetica, schimbarile hormonale, diverse boli, expunerea prelungita la soare, lipsa de vitamine etc. si da, oboseala contribuie la producerea cearcanelor.

eliminarea cearcanelor operatie

Cum poti scapa de cearcanele negre?

Atunci cand ai cearcane negre, in mod natural, din nastere sau datorita scaderii a stratului de grasime, in acelasi timp cu inaintarea in varsta sau chiar si dupa pierdere in greutate, adaugarea unei substante de umplere prin injectare, ar putea oferi o solutie rapida si reusita, pentru o perioada de timp de aproape un an. Atunci cand zona cearcanelor devine mai proeminenta, ea este mai luminata, iar nuantele se estompeaza. Injectarea cu substante de umplere este raspunsul cel mai bun pentru problema cearcanelor si este o solutie potrivita si eficienta pentru persoanele care sunt interesate de un tratament cu efect mai indelungat, decat acoperirea/mascarea zilnica a zonei respective cu ajutorul produselor cosmetice si ale machiajului.

 

Astazi in medicina estetica, se folosesc diverse substante de umplere, cu toate acestea, in clinica noastra, pentru a oferi rezultate optimale si naturale, se utilizeaza in principal o anume clasa de substante pentru tratarea cearcanelor negre. Este vorba de Acidul Hialuronic care este o substanta cu efect temporar si care se gaseste in mod natural in corpul nostru. Acidul hialuronic nu provoaca reactii alergice, iar cu timpul, este eliminat treptat din corp.

 

Atunci cand alegem sa tratam cearcanele cu ajutorul injectarii, interventia se face cu anestezie locala. Procedura dureaza cateva minute, injectarea propriu-zisa nu presupune nici un fel de durere.

Tratamentul cearcanelor cu Acid Hialuronic

Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in tesuturile de legatura in corp, substanta care netezeste pielea, creeaza volum si da fetei un aspect tanar si sanatos.

 

Acidul hialuronic se prezinta sub forma de gel. Particulele gelului de acid hialuronic injectate constituie un factor puternic de absorbtie a apei, moleculele de apa atrase in aceasta zona fiind raspunzatoare de marirea volumului.

Tratamentul cearcanelor chirurgical

Pentru a scapa pentru totdeauna de cearcane, cel mai recomandat tratament, este cel chirurgical. Procedura se numeste blefaroplastie inferioara si este o operatie estetica usoara, care se realizeaza cu anestezie locala si care dureaza aprox 15 minute.

Inainte de tratamentul cearcanelor

Pentru fiecare pacient se construieste un tratament personalizat in conformitate cu trasaturile faciale, calitatea pielii si adancimea cearcanelor. Dr. Levy, stapaneste cu excelenta cele mai noi tehnici si metode practicate pentru tratarea cearcanelor negre. Prin acesta metoda, in primul rand, se definesc trasaturile faciale si procesul de imbatranire specific fiecarui pacient. Tratamentul personalizat al cearcanelor, permite intinerirea faciala si restaurarea vitalitatii, pastrand aspectul placut, natural si armonios in locul unui chip imbatranit.

Alte operatii estetice…