Tratament riduri

Aparitia ridurilor pe fata, frunte, gat etc. este un proces inevitabil, pe care il sufera orice barbat sau femeie, chiar si fara sa ajunga la o varsta inaintata. Cu totii vom ajunge la un moment dat sa avem acele mici cute ale pielii, care se vor adanci in jurul gurii, al ochilor, pe frunte si in general pentru a ne putea aminti de o multime de zambete sau momente de gandire profunda. Te poti impaca cu aparitia ridurilor sau poti totusi sa faci ceva in aceasta privinta. Tratarea ridurilor a devenit de mult timp o procedura usoara, de aceea s-au si dezvoltat o multime de tratamente care sa ne permita sa obtinem un aspect intins al tenului si o reintinerire a fetei.

 

Cu timpul s-au dezvoltat metode diverse de a elimina ridurile si de a obtine astfel un aspect intins al fetei, injectarea ridurilor, folosirea diverselor substante de umplere, grasime, peeling, tratamente cu laser si alte proceduri mai complexe precum Liftingul facial sau Liposuctia gusei. O parte dintre aceste tratamente sunt mai simple, altele rezista un timp mai indelungat, alegerea tipului de tratament depinde de preferinta personala, de starea pielii si de adancimea ridurilor.

Injectarea de B. pentru riduri

Solutia cea mai populara impotriva ridurilor dinamice este tratamentul cu B., o proteina complexa, care este introdusa sub piele cu ajutorul unui ac subtire si care provoaca relaxarea muschilor care sufera de hiperactivitate. O data cu oprirea activitatii musculare, dispar si ridurile. Tratamentul ridurilor statice cere o alta strategie – umplerea lor cu diverse substante, pe care le vom detalia in continuare.

tratament riduri ochi frunte

De cate tipuri sunt ridurile faciale?

Ridurile faciale se impart in doua categorii: riduri dinamice si riduri statice. Ridurile dinamice sunt acele riduri care se formeaza in urma activitatii sistemului muscular care determina expresivitatea fetei. Atunci cand acesti muschi se contracta, ei formeaza riduri, iar atunci cand se relaxeaza, acestea dispar. Ridurile statice in schimb, sunt unele de natura permanenta care s-au format in timp, de-a lungul anilor. Atunci cand suntem tineri, exista in corp substante naturale care pastreaza pielea flexibila, intinsa si cu un aspect proaspat. Cu trecerea timpului insa, aceste rezerve se consuma si se micsoreaza, pielea pierde din volum si din flexibilitate, iar ridurile care apar pe fata ca rezultat al lasarii/caderii pielii precum si acelea care inainte erau de tip dinamic, acum devin permanente.

Cum se pot trata ridurile?

Tratarea ridurilor statice printr-o metoda logica si simpla, consta in umplerea cutelor pielii si a adanciturilor care s-au format, cu diferite substante folosite in acest scop, a caror diversitate este destul de mare: sunt permanente sau temporare, unele au efect o perioada mai indelungata de timp, altele, una mai scurta. Substantele de umplere sunt introduse in derm prin injectare si de cele mai multe ori, interventia se face cu anestezie locala.

Injectarea cu substante de umplere, pentru tratamentul ridurilro, reprezinta o metoda sigura si eficienta, pentru a reda fetei aspectul intins si tanar. Dr. Levy foloseste cele mai sigure substante care dau rezultate foarte bune si naturale, si de asemenea lucreaza cu fiecare pacient in parte, pentru a alege substanta care-i va asigura cel mai bun rezultat.

Citeste despre operatii estetice