TRATAMENTUL RIDURILOR

Aparitia ridurilor pe fata este un proces inevitabil pe care il sufera orice barbat sau femeie chiar si fara sa ajunga la o varsta inaintata, fie ei fumatori inraiti sau avand o anume inclinatie genetica. Cu totii vom ajunge la un moment dat sa avem acele mici cute ale pielii care se vor adanci in jurul gurii, al ochilor, pe frunte si in general pentru a ne putea aminti de o multime de zambete sau momente de gandire profunda. Te poti impaca cu asta si primi schimbarile timpului, sau poate totusi sa faci ceva in aceasta privinta. Tratarea ridurilor a devenit de mult timp dorinta multora, de aceea s-au si dezvoltat o multime de tratamente care sa ne permita sa obtinem un aspect intins al tenului si o reintinerire a fetei.

 

Cu timpul s-au dezvoltat metode diverse de a elimina ridurile si de a obtine astfel un aspect intins al fetei, injectarea ridurilor cu injectari, folosirea diverselor substante de umplere, grasime, peeling, tratamente cu laser si alte proceduri mai complexe precum liftingul facial. O parte dintre aceste tratamente sunt mai simple, altele rezista un timp mai indelungat, alegerea tipului de tratament depinde de preferinta personala, de starea pielii si de adancimea ridurilor.

 

Ridurile fatei se impart in doua categorii: riduri dinamice si riduri statice. Ridurile dinamice sunt acele riduri care se formeaza in urma activitatii sistemului muscular care determina expresivitatea fetei. Atunci cand acesti muschi se contracta, ei formeaza riduri, iar atunci cand se relaxeaza, acestea dispar. Ridurile statice in schimb, sunt unele de natura permanenta care s-au format in timp, de-a lungul anilor. Atunci cand suntem tineri, exista in corp substante naturale care pastreaza pielea flexibila, intinsa si cu un aspect proaspat. Cu trecerea timpului insa, aceste rezerve se consuma si se micsoreaza, pielea pierde din volum si din flexibilitate, iar ridurile care apar pe fata ca rezultat al lasarii/caderii pielii precum si acelea care inainte erau de tip dinamic, acum devin permanente.

 

Lupta impotriva ridurilor se duce si ea pe aceste doua directii. Solutia cea mai populara impotriva ridurilor dinamice este tratamentul cu injectare, o proteina complexa care este introdusa sub piele cu ajutorul unui ac subtire si care provoaca relaxarea muschilor care sufera de hiperactivitate. O data cu oprirea activitatii musculare dispar si ridurile provocate de aceasta. Tratamentul ridurilor statice cere o alta strategie – umplerea lor cu diverse substante, de care vom detalia in continuare.

 

Tratarea ridurilor statice printr-o metoda logica si simpla consta in umplerea cutelor pielii si a adanciturilor care s-au format, cu diferite substante folosite in acest scop, a caror diversitate este destul de mare: sunt permanente sau temporare, unele au efect o perioada mai indelungata de timp, altele- una mai scurta. Substantele de umplere sunt introduse in derm prin injectare si de cele mai multe ori interventia se face cu anestezie locala.

 

Atunci cand este utilizat ca tratament independent sau combinat cu alte tratamente, injectarea substantelor de umplere poate reduce sau elimina aceste riduri si sa trateze lipotrofie (pierderea de grasime de sub piele). Injectarea cu substante de umplere este o metoda sigura si eficienta pentru a reda fetei aspectul intins si tanar.

 

Dr. Levy foloseste cele mai sigure substante care dau rezultate foarte bune si naturale, si de asemenea lucreaza cu fiecare pacient in parte pentru a alege substanta care-i va asigura cel mai bun rezultat.

 

Dr. Levy efectuaza toate tratamentele in tehnici si metode nedureroase.

Detalii suplimentare

• la Dr. Levy Medical Center, consultatiile sunt gratuite, indiferent de tipul procedurii
• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar, sau cu cardul: VISA, MASTERCARD, etc.
• acceptam si plata in rate prin intermediul partenerilor nostri (mai multe informatii la telefon)
• toti copiii, indiferent de statutul material al parintilor, beneficiaza de gratuitate pentru procedurile efectuate in cadrul clinicilor Dr. Levy
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

Contacteaza-ne

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este gratuita si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale. Contacteaza-ne chiar acum!

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic