Operatie pleoape cazute pret

afla acum cat costa operatia pleoapelor cazute, la Clinica de chirurgie plastica, in Bucuresti sau in Timisoara

operatie lifting pleoape

Tot ce trebuie sa stii, despre operatia pleoapelor cazute si pretul pe care trebuie sa-l platesti, daca te decizi sa faci aceasta operatie. Trebuie sa stii, ca interventia iti poate schimba aspectul fizic considerabil si vei intineri vizbil, fara a fi nevoie sa faci alte tratamente costisitoare. Mai jos in aceasta pagina, poti gasi poze before & after 100% reale.

Despre operatia pleoapelor cazute

In ziua de astazi, atat online cat si offline, aspectul fizic joaca un rol esential in perceptia de sine si in interactiunile sociale iar de cele mai multe ori, pretul platit pentru a arata perfect, este convenabil iar rezultatul wow. Pleoapele cazute nu sunt doar o problema estetica, dar pot afecta si calitatea vederii si sunt o problema cu care te poti infrunta oricand dupa varsta de 30 de ani.

Din fericire, exista solutii chirurgicale, precum operatia de corectare a pleoapelor cazute, care iti ofera oportunitatea de a redobandi un aspect intinerit si o vedere imbunatatita.

Ce inseamna operatia pentru pleoape cazute?

Operatia de corectare a pleoapelor cazute, cunoscuta si sub denumirea de blefaroplastie superioara, este o procedura chirurgicala destinata sa indeparteze excesul de piele, grasime si eventual muschi de la nivelul pleoapelor superioare.

Aceasta operatie a pleoapelor cazute, are un pret modic de doar 1000 de euro, la Clinica Dr. Levy din Bucuresti sau din Timisoara si poate imbunatati semnificativ aspectul pleoapelor cazute si poate contribui la o privire mai deschisa si mai odihnita.

operatie pleoape cazute pret

Cum se realizeaza operatia pleoapelor cazute?

Interventia se efectueaza sub anestezie locala si vei pleca in aceeasi zi acasa, in doar cateva ore. Chirurgul face incizii precise pentru a indeparta tesuturile in exces si pentru a reda forma naturala a ochiului. Beneficii si riscuri Beneficiile includ imbunatatirea aspectului estetic si, in unele cazuri, imbunatatirea campului vizual. Riscurile, desi rare, pot include infectii, cicatrizari anormale sau asimetrie.

Factori care influenteaza pretul operatiei de pleoape

Pretul unei operatii de corectare a pleoapelor poate varia semnificativ, influentat de factori precum experienta chirurgului, locatia clinicii si tehnica chirurgicala utilizata. Experienta chirurgului Un chirurg cu o vasta experienta si cu un portofoliu impresionant poate percepe tarife mai mari, reflectand nivelul sau de expertiza. Locatia clinicii Clinici aflate in orase mari sau in zone de lux pot avea preturi mai ridicate datorita costurilor operative mai mari.

Tehnica chirurgicala utilizata pentru operatia pleoapelor

Dr. Levy realizeaza operatia printr-o tehnica proprie si este recomandat de pacienti, ca fiind cel mai bun doctor pentru operatia pleoapelor. Rezultatele sunt naturale si dupa cum se poate observa din fotografii, toti pacientii se recupereaza rapid, fara a avea semne vizibile, dupa vindecarea completa.

Costurile asociate cu operatia pentru pleoape cazute

Pretul total al operatiei pleoapelor cazute, poate include diverse componente, cum ar fi tarifele chirurgului, costurile facilitatilor si preturile pentru anestezie si medicamente post-operatorii. Este important sa soliciti o estimare detaliata, inainte de a te opera, pentru a intelege toate costurile implicate.

Cum sa te pregatesti pentru operatia pleoapelor

Pregatirea pentru o interventie de corectare a pleoapelor cazute, implica o singura consultatie pre-operatorie cu Dr. Levy, care poate fi efectuata in clinica din Bucuresti sau din Timisoara, sau online, prin apel video. In timpul consultatiei, vei discuta despre asteptarile tale si despre starea generala de sanatate.

Procesul de recuperare dupa operatia pleoapelor cazute

Perioada de recuperare poate varia, dar majoritatea pacientilor isi pot relua activitatile usoare, in doar cateva zile de la interventie. Ingrijirea post-operatorie adecvata este esentiala ca vindecarea sa se realizeze corect si pentru a reduce la minim, riscurile complicatiilor.

Poze inainte si dupa

Daca vrei sa vezi poze inainte si dupa operatia de pleoape cazute, poti accesa galeria noastra foto – daca dai click aici – sau ne poti solicita pe WhatsApp, imagini cu pacienti care s-au operat la clinica noastra.

Ai intrebari despre operatia pleoapelor cazute?

Contacteaza-ne acum si iti vom raspunde in detaliu, la orice curiozitate.

Info despre alte operatii estetice