EPILARE DEFINITIVA LASER

Epilare definitivă cu laser

Scăpați de părul nedorit de pe corp fără efecte secundare pe termen lung

In Clinica Dr. Levy veti beneficia de o atentie speciala, interventia fiind realizata de o asistenta medicala cu experienta. Medicul specialist va poate oferi de asemenea sfaturi cu privire la pielea dumneavoastra si la alte interventii estetice pe care le puteti face in clinica noastra. Preturile sunt foarte accesibile, laserul pe care il avem este de ultima generatie. Investim in tehnologie moderna si va garantam ca la noi veti primi un tratament la standarde internationale.

Procedura se adreseaza atat persoanelor de sex feminin cat si celor de sex masculin si se efectueaza in cadrul clinicii noastre medicale moderne, cu personal calificat. 

PRETURI EPILARE DEFINITIVA CU LASER CUTERA
1. Epilare perciuni: 50 euro
2. Epilare mustata: 40 euro
3. Epilare barbie: 40 euro
4. Epilare gat anterior: 100 euro
5. Epilare ceafa: 75 euro
6. Epilare fata integral: 100 euro
7. Epilare umeri: 170 euro
8. Epilare spate integral: 250 euro
9. Epilare axile: 90 euro
10. Epilare piept: 150 euro
11. Epilare antebrate: 100 euro
12. Epilare brate: 150 euro
13. Epilare linie alba abdomen: 70 euro
14. Epilare bikini: 100 euro
15. Epilare inghinal integral: 140 euro
16. Epilare fese: 120 euro
17. Epilare gambe: 160 euro
18. Epilare coapse: 200 euro
19. Epilare picioare integral (coapse si gambe): 300 euro
20. Epilare interfesier: 70 euro
21. Epilare areole: 40 euro
22. Epilare urechi: 40 euro

DESPRE LASERUL CUTERA

Beneficiaza acum de cea mai noua tehnologie de epilare definitiva cu Laser Cutera Xeo Cool Glide, pentru reducerea permanenta a pilozitatii, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacientii bronzati sau cu ten inchis.

 

Acest laser poate indeparta parul din toate zonele corpului, prin epilare definitiva, inclusiv de pe fata, picioare, brate, axila si spate. Poate trata si zonele precum pieptul, zona din jurul mameloanelor si zona inghinala, urechi, etc.

 

Sistemul special de epilare definitiva Cool Glide, raceste si calmeaza in timp ce aluneca pe piele. Sistemul de racire eficient al aparatului, reduce disconfortul si inlatura riscul de arsura din timpul tratamentului. Nu trebuie confundata tehnolgia laser cu lumina intens pulsata (IPL) frecvent intalnita. Diferentele de tehnologie se remarca si in numarul de sedinte si eficienta dupa fiecare tratament. Incercati si va veti convinge dupa numai o sedinta.

 

Parul, daca ne gandim bine, e ca apa – poate sa produca tristete cand e prea mult, dar si cand lipseste, totul depinde de locatie si cantitate. In timp ce in unele locuri oamenii sufera de inundatii, altii au parte de seceta, iar in timp ce unii sufera la gandul pierderii podoabei capilare, altii incearca sa-l indeparteze.

 

Din pacate inca nu s-a ajuns la performanta de a dona unor pacienti spre implantare parul in surplus indepartat de la altii.

 

Dar deja nu e cazul sa ne limitam la proceduri temporare de indepartare a surplusului de par, se poate trata problema de la radacina si pentru totdeauna, pentru a nu fi nevoiti sa recurgem mereu la penseta sau ceara.

 

Epilare Laser CoolGlide

Pentru femei si barbati cu orice tip de piele chiar si bronzata sau neagra. Acum atat barbatii cat si femeile pot transforma parul nedorit de pe fata si corp intr-o amintire, datorita Laserului Cutera. Fara ceara dureroasa, electroliza sau lame de ras!

 

Laserul Cutera ofera tehnologia secolului 21 pentru tratarea acestei probleme. Conceput pentru eliminarea permanenta a parului, Cutera poate trata eficient si sigur femei si barbati cu orice tip de piele si ten.

 

Diferenta oferita de laserul Cutera CoolGlide

Cutera foloseste cea mai noua tehnologie pentru reducerea permanenta a pilozitatii, pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru pacientii bronzati sau cu ten închis. Lungimea de unda mai mare a laserului asigura profunzimea necesara distrugerii tuturor radacinilor firelor de par. Sistemul eficient de racire a pielii care urmeaza a fi tratata asigura deplina siguranta în lucru (fara arsuri) si confortul pacientilor. Laserul Cutera reuseste in doar cateva sedinte reducerea definitiva a numarului firelor de par, urmate doar de unele sedinte de întretinere trimestriale sau semestriale.

 

Care sunt zonele care pot fi tratate cu CoolGlide?

Cutera poate îndeparta parul din toate zonele corpului, inclusiv de pe fata, picioare, brate, axila si spate. Poate trata si zonele sensibile precum pieptul, zona din jurul mameloanelor si zona inghinala, urechi, etc.

 

Ce simtiti la tratamentul cu CoolGlide?

CoolGlide raceste si calmeaza in timp ce aluneca pe piele. La emiterea pulsului de lumina unii pacienti simt o usoara senzatie de intepatura. Aceasta este mai accentuata daca zona este mai sensibila sau firele de par mai groase sau mai dese. De obicei nu este necesara anestezia locala sau administrarea de calmante; totusi, unii pacienti doresc aplicarea unui anestezic local la tratarea zonelor sensibile.

 

De cate sedinte de epilare definitiva este nevoie?

Numarul tratamentelor cu laserul Cutera pentru efecte optime si de durata depind de mai multi factori – grosimea firului de par, zona tratata, ritmul de crestere a parului, varsta, echilibrul hormonal, caractersticile individuale ale pielii. Firele de par nu cresc in acelasi ritm; parcurg trei etape distincte: crestere, stagnare si eliminare.

 

Cutera actioneaza prin distrugerea mai ales a firelor de par aflate in faza de crestere (anagen) la momentul tratamentului. Deoarece firele de par ajung in faza de crestere in momente diferite, vor fi necesare mai multe tratamente pentru a distruge toti foliculii pilosi dintr-o anumita zona. De asemenea pielea activeaza noi fire de par mereu pe parcursul vietii.

 

Care sunt posibilele efecte secundare ale epilarii definitive?

Pacientii au manifestat putine efecte secundare, cele mai frecvente fiind o usoara inrosire si inflamare a pielii. Aceste efecte dureaza de obicei cel mult cateva ore. Sistemul de racire eficient al aparatului reduce disconfortul si inlatura riscul de arsura din timpul tratamentului.

 

Care este diferenta intre laserul Cutera si alte metode de îndepartare a parului?

Rasul, ceara si cremele depilatorii sunt metode cu rezultate temporare care trebuie repetate frecvent. Ele nu distrug definitiv firul de par si radacina acestuia. Cutera ofera reducerea definitiva a firelor de par cu rezultate de durata.

 

De ce Cutera si nu alte sisteme laser pentru indepartarea parului?

Lungimea de unda mai mare utilizata de Cutera permite tratarea sigura si eficienta a pacientilor cu ten deshis sau inchis la culoare sau bronzati. Spre deosebire de alte sisteme, CoolGlide poate trata la fel de usor si eficient atat parul fin de pe buza superioara a femeilor, cat si parul mai aspru de pe spatele barbatilor. Piesa de mana cu racire integrata asigura confortul pacientilor si minimalizeaza reactiile adverse frecvent observate in cazul utilizarii altor sisteme laser mai vechi: arsura. Nu trebuie confundata tehnologia laser cu lumina intens pulsata (IPL) frecvent intalnita. Diferentele de tehnologie se remarca si în numarul de sedinte si eficienta dupa fiecare tratament. Incercati si va veti convinge dupa o sedinta chiar.

epilare definitiva laser cutera bucuresti