SILICOANE ANATOMICE

Forma implantului mamar (silicoane)

Exista 2 tipuri de forme: silicoane anatomice si silicoane rotunde.

Silicoanele anatomice au forma de para sau de lacrima, permit o forma naturala a sanului.

 

Protezele rotunde sunt, dupa cum sugereaza si numele, de forma rotunda. Acestea permit un decolteu rotunjit, dar pot fi, de asemenea, potrivite pentru un aspect mai natural. Volumele alese, precum si tehnica de plasare a implantului fac posibila modelarea rezultatului in functie de dorintele fiecarei paciente.

 

Diferenta de forma intre silicoane anatomice si silicoane clasice rotunde

Importanta invelisului siliconului

Din punct de vedere tehnic, un implant din silicon poate avea un invelis neted sau texturat, adica aspru. Protezele rotunde pot fi netede sau texturate, in timp ce protezele anatomice au o textura unica, denumita adesea o structura macro care creste aderenta tesutului mamar in jurul sau.

 

Textura aspra a protezei anatomice a sanului o impiedica sa se roteasca. Intr-adevar, implanturile anatomice au dezavantajul de a se putea roti, chiar daca amplasarea initiala a fost corecta. Cand se intampla acest lucru, efectul este inestetic si este necesara interventia chirurgicala de schimbare a implantului.

 

Implant rotund de san: ce tehnica sa alegeti?

Amplasarea implanturilor mamare anatomice se realizeaza cel mai adesea pentru a creste volumul sanilor la pacientele care nu doresc o crestere prea mare in decolteu si doresc un pol inferior al sanului bine structurat. Insa studii efectuate au scos la iveala faptul ca implanturile mamare anatomice si rotunde nu au diferente vizibile la toate pacientele.

Aceste proteze anatomice isi datoreaza numele proprietatilor lor similare din punct de vedere estetic unui san natural, in aparenta, dar si la palpare, avand in vedere umplerea lor, intotdeauna cu gel de silicon, astfel incat implantul sa poata pastra aceasta forma prestabilita. Forma si profilul acestor implanturi sunt similare cu glanda naturala de pe san. Aceste implanturi se adapteaza dorintelor pacientei.

 

Diferitele tipuri de implanturi mamare anatomice

Aceste implanturi sunt intotdeauna texturate (invelis din silicon cu o suprafata aspra) astfel incat sa fie pastrate in pozitia corecta si pentru a preveni cel mai bine o rotatie a implantului care ar putea schimba rezultatul estetic.

 

Exista 3 optiuni de inaltimi posibile (care difera in functie de marca): inaltime mica, intermediara si mare.

 

Indicatii referitoare la silicoanele anatomice

In timp ce protezele anatomice de san se adapteaza la toate tipurile de corp, acestea sunt indicate in principal in chirurgia plastica si reconstructiva pentru reconstructii dupa cancer, unde este necesar sa se restabileasca, dupa o mastectomie, un san in forma naturala pe un san complet plat.

 

Plata in rate pentru operatia de augmentare mamara cu silicoane anatomice

La clinica Dr. Levy Medical Center, puteti beneficia de serviciul de plata in rate de la 6 luni la 5 ani. Va recomandam implanturile mamare B-LITE, deoarece aceastea au o textura speciala si sunt cele mai usoare implanturi mamare din lume. Un implant B-LITE este cu pana la 30% mai usor fata de implanturile mamare standard.

 

Va asteptam cu drag la o consultatie 250 leia pentru a primi raspunsuri la orice intrebare referitoare la silicoane anatomice.

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic