RIDICAREA SANILOR – MASTOPEXIE

Ridicarea sanilor: tehnica, procedura de operare, rezultate

Sanii se pot lasa sau cadea. Pentru a remedia acest lucru, exista o interventie chirurgicala estetica numita ridicare a sanilor (mastopexie).

 

Ce este o ridicare a sanilor (mastopexie)?

Ridicarea sanilor este o interventie chirurgicala estetica care are ca scop indepartarea excesului de piele din sani pentru a ridica sanii lasati.

 

Indicatii: in ce cazuri sa faceti o operatie de mastopexie?

Ridicarea sanilor este pentru femeile care au sanii lasati sau a caror areola este prea scazuta. Sanii lasati pot fi legati de sarcina, imbatranire sau schimbarea greutatii.

Tehnici operatia de ridicare a sanilor (mastopexie)

Exista trei tehnici principale de ridicare a sanului, a caror alegere depinde de chirurg, dar si de gradul de lasare a sanului:

  • incizie areolara, adica in jurul mamelonului
  • incizia areolara si verticala care incepe de la mamelon si coboara pana sub pliul sanului.
  • incizia T inversata: „adica cu o cicatrice in jurul mamelonului pana la pliul sanului”

 

Unele femei profita de operatie pentru a adauga proteze mamare (implanturi mamare) – procedura denumita: mastopexie cu implant.

Trebuie sa distingem ridicarea sanilor de reducerea sanilor care se realizeaza atunci cand sanii sunt prea mari.

 

Cursul operatiei de ridicare a sanilor (mastopexie)

Operatia se face sub anestezie generala. Se folosesc fire resorbabile care se elimina de la sine. Un pansament adecvat este plasat pentru cateva zile. Durerea, care este acceptabila, este tinuta sub control cu analgezice.

 

Riscuri si complicatii operatie ridicarea sanilor (mastopexie)

Riscurile sunt clasice, ca in cazul oricarei interventii de chirurgie plastica. Doar indepartam pielea si apoi repozitionam glandele mamare intr-o alta pozitie. Uneori, observam o sensibilitate a areolei, dar aceasta este extrem de rara.

 

Rezultate operatie de ridicare a sanilor (mastopexie)

„Rezultatul este vizibil imediat, dar este apreciat de la sfarsitul primei luni, cand sanii redobandesc o forma naturala, dupa ce s-a topit edemul postoperator”.

 

Recuperarea dupa operatia de ridicare sanilor (mastopexie)

Un sutien cu compresie inlocuieste bandajul de modelare. Pacienta trebuie sa-l poarte o luna. In functie de activitatea pacientei, este nevoie de 1 pana la 3 saptamani pentru a purta acest tip de sutien.

 

Vindecarea dupa o operatia de ridicare a sanilor (mastopexie) este monitorizata de catre Dr. Levy la consulturi programate saptamanal.

 

Contraindicatii pentru operatia de ridicare a sanilor (mastopexie)

Nu exista contraindicatii speciale. Vi se cere sa incetati fumatul si, sa nu depuneti efort fizic de niciun fel.

Sanii lasati pot fi remodelati chirurgical. Un san lasat este un san a carui areola este situata prea jos fata de o pozitie normala a sanului.

 

Ridicarea sanilor (mastopexie) cu plata in rate

Daca va doriti o interventie de ridicare a sanilor (mastopexie), va oferim acum ocazia si de a plati in rate. Puteti opta pentru plata in rate de la 6 luni la 5 ani si in acest mod va va fi foarte confortabil sa achitati aceasta interventie.

 

Consultul pentru operatia de ridicare a sanilor (mastopexie) este 250 lei. Va puteti programa telefonic sau pe WhatsApp si va raspundem cu drag la orice intrebare.

implant silicon B-Lite

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic