RIDICAREA SANILOR FARA IMPLANT

Operatia de ridicarea sanilor care nu necesita reducerea sau cresterea volumul sanilor se mai poate numi si mastopexie.

 

Scopul operatiei de ridicare

Ridicarea sanilor (mastopexie) este o interventie chirurgicala conceputa sa ridice si sa remodeleze sanii cazuti si lasati. In general, se crede ca sanii ridicati sunt influentati de factori exteriori (ex: purtarea unui sutien), dar adevarul este ca factori genetici au o influenta cruciala legata de densitatea tesutului glandular si masura in care pielea care inveleste sanul se intinde. Cu toate acestea, factori cum ar fi sarcini, alaptari, crestere si scadere in greutate pot influenta de a lungul anilor fermitatea sanilor si sa slabeasca calitatea pielii de a se contracta.

 

Procedura chirurgicala de ridicare a sanilor

Pacienta se va consulta cu chirurgul inainte de operatie asupra locului mamelonului.

 

Exista doua proceduri importante de ridicare a sanilor:

  1. incizia are forma de ancora: inconjoara mamelonul si coboara spre pliul de sub san si inca o incizie pe pliul de sub san. Aceasta procedura se numeste WISE PATTERN sau T invers.
  2. incizie in jurul mamelonului  si alta de la mamelon in jos. La operatia unor sani medii, surplusul de piele din pliul de sub san, se diminueaza sau dispare dupa cateva saptamani, la sanii mari este uneori necesara o a doua operatie de indepartare a surplusului de piele.

 

Doar medicul chirurg poate stabili ce fel de procedura se va aplica.

 

Decursul operatiei

Operatia de ridicarea sanilor se efectueaza sub anestezie generala. Conform indicatiilor chirurgului si hotararilor luate impreuna cu pacienta, in timpul operatiei se ridica glanda mamara si mamelonul intr-o pozitie mai inalta si se scoate excesul de piele incat sanul sa fie remodelat. Datorita fortei de gravitatie, sanii primesc o forma noua si naturala.

 

Perioada postoperatorie si de insanatosire

Dupa operatie, pacienta va ramane o noapte sub supraveghere medicala dupa care va putea fi externata. Inca din ziua operatiei vei purta o bustiera speciala care iti va usura insanatosirea. In prima saptamana este recomandat repausul. Efortul fizic si activitatile sportive, pot fi reluate aprox. la 2 luni dupa operatie.

Imediat dupa interventie, pielea se strange in jurul cicatricilor si apar pliuri, cu timpul, insa, pielea se destinde si devine neteda. In rare cazuri este necesara o interventie de corectare, atunci cand pielea nu devine neteda si pliurile nu dispar in timp de cateva saptamani de la operatie.

 

Complicatii si efecte secundare

Ca si pentru celelalte operatii, sangerarile si infectiile sunt posibile. In unele cazuri, pot aparea mici leziuni in jurul mamelonului, care dispar cu un tratament cu unguent antibiotic. De la operatie raman cicatrici care sunt acoperite de sutien sau costum de baie. La pacientele care fumeaza, cicatricile pot fi mai mari. In cazuri rare se poate ramane cu insensibilitate la atingerea mameloanelor sau sa nu fie destul irigate cu sange, lucru care poate fi rectificat prin implantarea pielii din alte zone ale corpului.

 

In general, complicatiile aratate sunt rare si cu posibilitate de tratament.

Detalii suplimentare

• la Dr. Levy Medical Center, consultatiile sunt gratuite, indiferent de tipul procedurii
• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar, sau cu cardul: VISA, MASTERCARD, etc.
• acceptam si plata in rate prin intermediul partenerilor nostri (mai multe informatii la telefon)
• toti copiii, indiferent de statutul material al parintilor, beneficiaza de gratuitate pentru procedurile efectuate in cadrul clinicilor Dr. Levy
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

Contacteaza-ne

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este gratuita si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale. Contacteaza-ne chiar acum!

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic