REJUVENAREA ZONEI INTIME PRET

Rejuvenarea zonei intime pret. Rejuvenarea zonei intime nu mai este de mult un subiect tabu. Femeile aleg sa faca aceasta operatie din dorinta de a creste increderea in sine si de a imbunatati aspectul zonei intime. Cand nu esti multumit de o anumita parte a corpului tau si nu te simti bine in pielea ta, acest lucru poate afecta foarte mult si relatia de cuplu.

 

Rejuvenarea zonei intime. Detalii operatie si pret

Cand va hotarati sa faceti o astfel de interventie trebuie sa tineti cont de foarte multe aspecte. Poate doriti sa cereti sfatul medicului dumneavoastra de familie despre un medic sau o clinica specializata si de incredere, unde se efectueaza operatii estetice genitale. La prima consultatie, ar trebui sa intrebati chirurgul despre pregatirea si experienta sa. Este de preferat ca aceasta procedura sa fie facuta de un chirurg plastician de renume, asa cum este Dr. Levy, care este special instruit pentru a efectua operatii estetice genitale si care are o multime de experienta in efectuarea acestui tip de interventie chirurgicala.

 

Rejuvenarea zonei intime pret. 

La clinica Dr. Levy va asiguram ca veti avea parte de cele mai bune servicii. Dr. Levy este un chirurg plastician profesionist, cu experienta la nivel international, care va pot sta la dispozitie pentru orice sfat si nelamurire. Pentru pret, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe WhatsApp si va asteptam la o consultatie!

 

Rejuvenarea zonei intime

Complicatiile chirurgiei cosmetice genitale

 

Orice interventie chirugicala poate prezenta un anumit grad de risc. Unele dintre posibilele complicatii ale chirurgiei cosmetice genitale includ:

  • sangerare sau infectie
  • cicatrici usoare si mancarime
  • denivelari – labiile pot sa nu fie simetrice
  • schimbare permanenta a culorii labiilor
  • interventie chirurgicala secundara pentru tratarea complicatiilor

 

Aceasta nu este o lista completa a posibilelor complicatii. De exemplu, istoricul dumneavoastra medical sau stilul de viata va poate pune un risc crescut de anumite complicatii. Trebuie sa vorbiti cu chirurgul pentru mai multe informatii.

 

Rejuvenarea zonei intime pret. Igiena dupa rejuvenarea zonei intime

Recuperarea dupa o astfel de interventie poate dura cel putin sase saptamani in care trebuie sa aveti foarte multa grija de igiena personala. Urmati toate instructiunile privind ingrijirea ranilor. Evitati orice fel de contact sexul timp de sase saptamani. Semnalati medicului dumneavoastra orice sangerare, durere severa sau simptom neobisnuit.

 

Legat de cicatrici, in urma unei rejuvenari a zonei intime, trebuie sa aveti rabdare. Unele se pot vindeca chiar si in decursul unui an. Rezultatele rejuvenarii zonei intime sunt permanente. Daca transferul de grasime a fost utilizat pentru largirea penisului, acesta nu este permanent si va disparea in timp, deoarece organismul are tendinta de a reabsorbi aproximativ 50% din grasimea injectata. Pot fi necesare injectii suplimentare. In urma faloplastiei pentru a prelungi penisul, unghiul erectiei poate fi mai mic, dar acest lucru nu ar trebui sa afecteze actul sexual.

 

Majoritatea oamenilor aleg sa aiba o interventie chirurgicala genitala, deoarece sunt nemultumiti de aspectul lor. Daca va preocupa aspectul, conversatia cu un consilier sau cu un psiholog va poate ajuta sa va depasiti preocuparile si puteti decide ca va place asa cum sunteti, de aceea multi medici e recomanda pacientilor si o sedinta de consiliere inainte de a ajunge pe masa de operatie.

 

Operatia de rejuvenare a zonei intime

Operatia este de obicei efectuata pentru a reduce dimensiunea labiilor minore. Se poate folosi anestezie generala sau locala. Chirurgul indeparteaza tesutul nedorit si remodeleaza labiile in dimensiunea si forma dorita. In mod alternativ, o sectiune in forma de pana a labiilor este indepartata. Unii chirurgi folosesc un laser in locul unui bisturiu pentru a reduce sangerarea. Ocazional, se efectueaza o labioplastie pentru a reduce dimensiunea labiilor majore. Unele femei isi doresc si o interventie chirurgicala pentru a strange vaginul (vaginoplastia) in timpul aceleiasi operatii.