OPERATIE VIRGINITATE

operatie refacere virginitate Bucuresti Timisoara

Operatie refacere virginitate, detalii si informatii

In cele mai multe culturi, himenul este vazut ca si simbol al puritatii, iar din punct de vedere anatomic, aceasta membrana subtire are rolul de a proteja vaginul de infectii. Himenul optureaza partial deschiderea vaginala mai mult sau mai putin, acest lucru depinzand de la o femeie la alta.

 

Contactul sexual nu este singurul factor care duce la ruperea himenului desi unele femei raman cu el intact chiar si dupa prima oara. Alergatul, saritul sau alte activitati sportive intense pot duce la acest lucu. Este important de mentionat ca unele femei se nasc fara aceasta membrana protectoare. Chirurgia moderna poate restabili starea de virginitate a unei femei, datorita unei simple reconstructii anatomice a himenului.

 

Operatie refacere virginitate, numita si himenoplastie

Himenoplastia este operatia de reconstructie a himenului, adica membrana elastica, de natura foarte subtire si fibroasa, prezenta la intrarea in vagin si care, de obicei, se rupe dupa primul contact sexual sau in urma unui traumatism sau in cazuri rare chiar si cu utilizarea tampoanelor. Foarte multe femei probabil se intreaba daca dupa aceasta operatie vor fi si se vor simti din nou virgine. Tesutul se reface destul de repede si adevarul este ca dupa aceasta interventie vor resimti dificultatea si durerea primei penetrari care de cele mai multe ori se lasa si cu sangerari.

 

Majoritatea femeilor care aleg sa-si faca aceasta interventie se tem ca vor fi respinse de familie sau de partener daca trecutul lor sexual iese cumva la iveala.

 

Operatie virginitate. Este dureroasa aceasta interventie?

Nu, nu veti simti nimic, deoarece operatia se realizeaza cu o simpla anestezie locala (se va aplica sedarea usoara daca este necesar).

 

Operatie refacere virginitate. Cum se realizeaza aceasta procedura?

De cele mai multe ori, acolo unde e posibil, se folosesc resturile himenului original pentru reconstructie. Dupa prima faza a anesteziei locale, marginile rupte ale himenului vor fi incizate si ulterior suturate. Interventia nu necesita spitalizare peste noapte. Toata procedura este gata in aproximativ 30 de minute.

 

Operatie virginitate. Ce se va intampla dupa operatia de himenoplastie?

La scurt timp dupa operatie (aproximativ cateva ore), veti putea merge acasa cu conditia de a fi insotita pentru a primi ajutor din cauza ametelilor care pot aparea din cauza sedarii (in special la persoanele mai sensibile la medicamente). De asemenea, vi se vor oferi retete si indicatii terapeutice postoperatorii care trebuie urmate cu grija. Cusaturile sunt resorbabile si se vor dizolva singure dupa aproximativ 15 zile.

 

Operatie virginitate. Cand se poate avea primul contact sexul postoperatoriu?

Inainte de a putea avea un prim contact sexual trebuie sa treaca cel putin patruzeci de zile dupa operatie.

 

Operatie virginitate. Se mai pot face si alte interventii in acelasi timp?

Bineinteles. De cele mai multe ori pacientele isi doresc si o operatie de micsorare a labiilor sau de vaginoplastie. In acest caz, puteti obtine un pret avantajos, deoarece economisiti costuri fixe de interventie, cum ar fi sala de operatie, anestezistul, costurile de spitalizare in spitalul de zi etc. De la dorinta de imbunatatire a aspectului zonei intime, pana la diferite situatii in care dimensiunea labiilor provoaca discomfort fizic in activitatile de zi cu zi sau in timpul actului sexual.

 

Operatia de labioplastie se poate efectua si atunci cand pacienta isi doreste marirea labiilor, iar cea mai intalnita metoda este cea de transfer al grasimii. Se poate efectua si in cazul in care pacienta nu are labiile simetrice si isi doreste acest lucru.

 

Operatie virginitate. Pot exista complicatii dupa operatia de himenoplastie?

Acest tip de operatie este acum o practica consacrata si, prin urmare, are o rata de succes foarte mare. Rar se poate intampla ca partea incizata sa se umfle usor, cu vanatai si inflamatii, usor de rezolvat cu o prescriptie de antibiotice si, eventual, antiinflamatoare.

Doar in cazuri foarte rare se poate intampla ca procesul de vindecare sa nu aiba loc corect, formand mici cicatrici, care sa necesite o alta interventie chirurgicala pentru a fi indepartate. Din acest motiv, este foarte important sa veniti la Dr. Levy Medical Center pentru un consult 250 lei, deoarece avem experienta cu astfel de interventii.

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

Operatie refacere virginitate Bucuresti | Operatie refacere virginitate Timisoara | Recomandari doctor operatie refacere virginitate | Clinica pentru operatie de refacere virginitate (himenoplastie)  | Metode refacere virginitate | Regenerare himen | Operatie corectare himen

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic