OPERATIE MICSORARE LABII

Operatie micsorare labii. Reda-ti increderea in tine

Lipsa increderii in sine este un subiect foarte amplu si poate sa aiba cauze diverse. De la traume pornite inca din coplarie pana la experiente recente din viata de zi cu zi. Cele mai multe probleme mentale si emotionale pot avea la baza o stima de sine scazuta. Noi suntem cei mai aspri critici ai nostri si de cele mai multe ori nimeni nu ne vede mai bine defectele decat noi insine.

 

In societatea in care traim astazi se pune foarte mult accent pe calitatile fizice, femeile lasandu-se de multe ori pe mana specialistilor in speranata ca vor atinge perfectiunea.

 

Femeile ajung sa fie preocupate daca au 2-3 kilograme in plus fata de perfectiunea aceea care de cele mai multe ori nu se poate atinge decat prin intermediul bisturiului

 

Cele mai frecvente interventii chirurgicale pe care si le fac doamnele si domnisoarele sunt operatia de marire a sanilor, liposuctiile, rinoplastiile si micile interventii la nivelul fetei de umplere cu acid hialuronic a ridurilor si augmentarea buzelor.

 

Pe langa operatiile cele mai intalnite, femeile mai nou acorda o importanta aparte si zonei intime, iar pentru asta, multe doamne si domnisoare isi doresc o operatie de micsorare a labiilor.

 

Operatie micsorare labii. Moft sau necesitate?

Cand consideram ca anumite operatii estetice sunt un moft si cand spunem ca sunt o necesitate?

„Chirurgia cosmetica genitala feminina” este un termen vast care cuprinde numeroase proceduri, incluzand labioplastia, reducerea capotei clitorale, himenoplastia, marirea labiilor majore, vaginoplastia si amplificarea punctului G. Procedurile cosmetice genitale au devenit la mare cautare in ultimul deceniu desi nu sunt foarte multe persoane care vorbesc sau scriu despre asta in mediul online.

 

Medicul ginecolog ar trebui sa aiba pregatirea necesara pentru a depista femeile cu tulburari ale functiei sexuale, precum si cele cu depresie, anxietate si alte afectiuni psihice in urma carora ar dori poate inutil o astfel de interventie. In ceea ce priveste toate procedurile, medicii obstetricieni-ginecologi care efectueaza proceduri chirurgicale cosmetice genitale trebuie sa informeze pacientii potentiali despre experienta lor si rezultatele chirurgicale.

Pacientii trebuie sa fie constienti de faptul ca interventiile chirurgicale sau procedurile de modificare a aspectului sau functiei sexuale care nu sunt indicate medical, prezinta un anumit risc.

 

Operatie micsorare labii. Recomandari medicale

Femeile care iau in considerare o astfel de interventie chirurgicala trebuie sa fie informate despre posibilele riscuri la care se supun si posibilele complicatii care pot aparea in urma operatiei incluzand durere, cicatrici, sangerare, infectie si chiar nevoia de o interventie secundara. In ceea ce priveste toate procedurile, medicii obstetricieni-ginecologi care efectueaza proceduri chirurgicale cosmetice genitale trebuie sa informeze pacientele despre experienta lor si rezultatele chirurgicale.

 

Operatie micsorare labii. Motive pentru cresterea interesului pentru operatia de micsorare labii

Nevoia femeilor de a se simti cat mai atragatoare in special pentru partenerii lor vine in special din timpul petrecut in mediul online, nevoia de perfectiune fiind amplificata de pozele cu femei care par sa nu aiba niciun defect de pe retelele de socializare sau chiar de pe siteurile cu continut matur.

 

Labioplastia este este cea mai frecvent efectuata procedura chirurgicala cosmetica genitala si prezinta o varietate de tehnici. Procedurile care se concentreaza pe canalul vaginal sunt efectuate pentru a imbunatati functia sexuala. Una dintre cele mai controversate proceduri chirurgicale cosmetice genitale feminine, „intinerirea vaginala” este un termen popular menit sa cuprinda perineoplastia, vaginoplastia sau ambele, ca tehnica de reducere a diametrului vaginului, de intarire a corpului perineal si de imbunatatire a functiei sexuale. Labioplastia la persoanele sub 18 ani trebuie luata in considerare doar in cazul in care exista malformatii congenitale semnificative.

Operatia de labioplastie
labioplastie
Lipom de grasime

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic