MODELAREA SI INGROSAREA BUZELOR

Astazi, nu doar cine s-a nascut cu buze subtiri viseaza la ingrosarea si modelarea lor. Intr-o perioada in care idealul de frumusete este dictat de catre vedetele de la Hollywood, cu buze groase si senzuale, nu este nicio mirare ca buzele cel mai mult discutate in lume sunt cele ale frumoasei actrite Angelina Jolie. Oare buzele sale senzuale sunt un dar de la natura sau rezultatul unei interventii chirurgicale reusite? Ei bine, nici nu conteaza, pentru ca daca planuiti sa va apropiati de ideal, sau va ganditi sa faceti vreun tratament de modelare a buzelor, orice motiv ati avea, in continuare veti primi raspuns la toate subiectele care v-ar putea interesa.

 

Modelarea si ingrosarea buzelor consta de fiecare data in injectarea unei substante. Aceasta este o procedura care se potriveste in general femeilor care nu sunt multumite de marimea, grosimea sau forma buzelor sau cele ce doar vor un aspect al buzelor mai senzual. In afara de alegerea medicului care va efectua tratamentul, si care este una importanta, mai ales atunci cand este vorba de ceva atat de senzual precum modelarea buzelor, decizia principala este aceea de a alege substanta care urmeaza a fi utilizata pe parcursul tratamentului de marirea buzelor, astfel incat modelarea acestora sa fie perfecta.

 

Substantele folosite in scopul modelarii buzelor se impart in doua grupe principale: substante cu caracter permanent, ca de exemplu siliconul, care nu se resoarbe in organism, rezultatul obtinut cu ajutorul lui fiind unul de durata, si substante de umplere de natura biologica sau naturala, precum colagenul si acidul hialuronic, acestea sunt substante cu caracter temporar/resorbabil care permit ingrosarea buzelor pentru o perioada limitata de timp. Pentru a mentine rezultatul obtinut cu ajutorul substantelor temporare este necesara repetarea injectarii o data la cateva luni sau un an, in functie de substanta folosita. Substantele temporare/resorbabile se adreseaza in special persoanelor care se tem de consecintele pe care le presupune o procedura ireversibila.

 

O data ajunsa la clinica noastra, veti beneficia de informatii despre diversele substante destinate procesului de modelare si marire a buzelor, totodata veti primi si toate detaliile referitoare la tratamentul ales pentru realizarea scopului dorit, deasemenea, va puteti exprima asteptarile, stabili si clarifica, impreuna cu medicul, care sunt dorintele dvs. ca pacienta si daca aceste dorinte pot fi asigurate tinand seama de calitatea, textura si forma buzelor. Trebuie mentionat ca prin technica de injectare, se pot modela buzele in diferite forme, dar punctul de plecare a buzelor intodeauna va avea o anume influenta in atingerea rezultatul final.

 

Dr. Levy foloseste cele mai sigure substante care dau rezultate foarte bune si naturale, si de asemenea lucreaza cu fiecare pacient in parte pentru a alege substanta care-i va asigura cel mai bun rezultat.

 

Dr. Levy efectuaza toate tratamentele in tehnici si metode nedureroase.

Detalii suplimentare

• la Dr. Levy Medical Center, consultatiile sunt gratuite, indiferent de tipul procedurii
• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar, sau cu cardul: VISA, MASTERCARD, etc.
• acceptam si plata in rate prin intermediul partenerilor nostri (mai multe informatii la telefon)
• toti copiii, indiferent de statutul material al parintilor, beneficiaza de gratuitate pentru procedurile efectuate in cadrul clinicilor Dr. Levy
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

Contacteaza-ne

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este gratuita si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale. Contacteaza-ne chiar acum!

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic