MARIRE SANI CU GRASIME PROPRIE

Marirea sanilor cu grasime proprie este o procedura efectuata frecvent de catre Dr. Levy.

 

Marire sani cu grasime proprie

Sanii se confrunta cu o serie de probleme de cadere si, cel mai important, in special datorita varstei si alaptarii. Desi majoritatea pacientelor noastre considera ca aceasta problema poate fi rezolvata doar cu o interventie chirurgicala de marire a sanilor, este de fapt posibil sa se atinga plenitudinea sanului prin injectarea cu grasime proprie.

 

Aspectul nenatural si artificial al implanturilor pe baza de silicon, care sunt adesea plasate dupa proceduri de marire a sanilor, descurajeaza multe femei. In plus, faptul ca aceste implanturi plasate in corp sunt o substanta straina este una dintre problemele de care se tem multe femei.

Transferul de grasime in san ofera o solutie extrem de naturala de marire a sanilor. Tesutul adipos existent este indepartat din orice zona a corpului. Dupa o pregatire speciala, este injectat in zona sanilor. In acest fel, se scapa de problema grasimii propria si se ofera sanilor forma dorita. Cu toate acestea, injectia cu grasime poate sa nu fie potrivita pentru persoanele care au probleme cu lasarea excesiva a sanilor sau pentru cele care doresc sa atinga o marime de 3,4 ori mai mare.

 

Ce persoane pot beneficia de marirea sanilor cu grasime proprie?

  • Cele care nu au o problema excesiva cu sanii care si-au pierdut din fermitate
  • Cele care nu au probleme de simetrie cu sanii lor
  • Cele care vor sa dea vitalitate sanilor
  • Cele care doresc sani cu unu sau doua numere mai mari
  • Cele care doresc sa aiba o estetica a sanilor fara cicatrice de incizie
  • Cele care nu doresc sa introduca nicio substanta straina in corpul lor
  • Cele care doresc sa aiba o perioada de recuperare rapida dupa o interventie de marire a sanilor

 

Marire sani cu grasime proprie. Recomandari

Persoanele care indeplinesc toate aceste elemente enumerate sunt candidate potrivite pentru transferul de grasime in san. Aceasta metoda, care nu contine riscurile posibile ale operatiilor traditionale de marire a sanilor, este mai putin stresanta pentru organism, procesul de vindecare este extrem de scurt si este o procedura simpla, dar si cea mai naturala.

 

Transferul de grasime in san nu are efecte secundare asupra sanatatii. Este cea mai sanatoasa si mai naturala alegere in comparatie cu alte tehnici de marire a sanilor, deoarece se realizeaza in forma sa cea mai naturala si cu injectia de grasime din propriul corp al pacientei.

Nu provoaca nicio pierdere a senzatiei in mamelon. Nu impiedica alimentarea cu lapte. Persoanele care isi fac transfer de grasime in san isi pastreaza noile dimensiuni ale sanilor pe viata.

Citeste detalii despre alte operatii estetice