LIPOSUCTIE CU TEHNOLOGIE VIBRASAT

vibrolipoaspiratie Bucuresti Timisoara

Liposuctie cu tehnologie Vibrasat (vibrolipoaspiratie)

Vibrasat® Pro este un nou dispozitiv de liposuctie asistat electronic (vibrolipoaspiratie), ce rezolva rapid cateva probleme in crestere pentru chirurgii plasticieni si pacientii lor. Chirurgii petrec mult timp cand fac procedurile de liposuctie, pentru a sculpta corpul pacientului. Totodata pacientul isi doreste un corp simetric, iar interventia de liposuctie sa fie efectuata fara durere si riscuri.

Vibrasat® Pro implementeaza un nou design pentru confortul chirurgului, caracteristici speciale pentru a-si personaliza abordarea iar prin intermediul unor vibratii rapide asistate electronic, ajuta chirurgul sa faca procedura mai usor, mai rapid si astfel se reduce trauma la tesutul inconjurator al pacientului. Drept urmare, Vibrasat® Pro a fost numit ca fiind unul dintre cele mai importante dispozitive de liposuctie din industria chirurgiei plastice.

 

Despre procedura de liposuctie cu Vibrasat (vibrolipoaspiratie)

Liposuctia este a doua cea mai populara procedura de chirurgie cosmetica, cu o crestere in cererea pacientilor Dr. Levy Medical Center, de la an la an. Zonele in care se efectueaza liposuctia si lipofillingul evolueaza, de asemenea, pentru a include fata si gatul sau ca parte a maririi sanilor si feselor.

 

Cativa factori contribuie la cresterea procedurilor de liposuctie:

– pacientii prefera propria grasime ca filling in loc de materiale sintetice
– lipofilling creeaza o estetica mai naturala atunci cand este combinata cu implanturi
– grasimea poate fi mutata pentru a modela si contura corpul.

Drept urmare, chirurgii petrec mai mult timp in operatie pentru a sculpta si a contura corpul. Din pacate, putine dispozitive de liposuctie sunt concepute pentru a satisface atat confortul si nevoile chirurgului, cat si nevoile pacientului. Chirurgii pot necesita instrumente usoare care se potrivesc confortabil in mana, reducand in acelasi timp oboseala. In plus, dispozitivele de liposuctie ar trebui sa reduca durerea si trauma pacientului, oferind simultan rezultatele estetice pe care le doresc.

Vibrasat® Pro este un dispozitiv de liposuctie (vibrolipoaspiratie) cu vibratii asistate electronic, produs in Germania, ce a fost proiectat pentru a raspunde nevoilor crescande ale chirurgilor plasticieni si ale clientilor lor.

 

Liposuctie asistata de putere electronica VIBRASAT

Liposuctia asistata cu putere electronica este una dintre metodele chirurgicale de liposuctie premium, pentru indepartarea grasimilor subcutanate. O canula vibranta speciala, misca celulele adipoase, permitand chirurgului sa extraga rapid volume mici si mari de grasime, cu efort minim. Drept urmare, chirurgul exercita mai putina forta, permitandu-i astfel sa fie mai precis si sa produca mai putine traume la tesutul inconjurator.

 

Avantaje:
Utilizarea grasimii proprii a pacientului ca umplutura pentru solduri, fese, sani si fata reduce riscurile de reactii alergice si complicatii. Mai mult, chirurgii efectueaza proceduri de lipofilling pentru a echilibra si a forma corpul pacientului.

Chirurgii au mai multi factori de luat in considerare in timpul liposculpturii, cum ar fi conservarea celulelor de grasime recoltate, manipularea plasarii celulelor de grasime pentru a asigura rezultate estetice si efectuarea acestor interventii chirurgicale folosind tehnicile lor specifice. Drept urmare, acestea pot necesita canule speciale care sunt special concepute pentru extragerea, recoltarea si transferul de grasime.

 

Vibrasat® Pro are peste 11 canule care permit chirurgului sa isi aleaga abordarea de extractie, recoltare, conturare si lipofilling. Fiecare canula este disponibila in mai multe dimensiuni, care variaza in diametru si prezinta modele speciale, precum numarul, dimensiunea si locatia gaurilor.

 

Traumatism redus la pacient
S-a efectuat un studiu de caz asupra mai multor metode de liposuctie si conservare a grasimii recoltate. In timpul studiului, s-a utilizat endoscopie in vivo pentru a evalua si compara trauma de liposuctie asistata cu laser, asistata cu putere electronica, asistata cu ultrasunete si puterea de liposuctie asistata de apa pe suprafata pielii si a elementelor care sunt considerate esentiale pentru vindecarea si retragerea pielii.

 

S-a constatat ca „Vor fi traumatisme reduse cu [liposuctie asistata de putere electronica] ce pot rezulta din faptul ca se foloseste o canula care vibreaza si se misca prin tesut, spre deosebire de daunele mecanice neplacute care apar cu alte proceduri”.

 

Reducerea daunelor la nivelul pielii ar trebui sa fie deosebit de importanta pentru chirurgi si clienti datorita sangerarilor si umflaturii minime si a recuperarii imbunatatite.

 

Pacientii ce opteaza pentru liposuctie doresc in special rezultate cosmetice de calitate, cu riscuri minime si timp de inactivitate redus. In timp ce liposuctia chirurgicala provoaca traume mai mari, indiferent de metoda folosita.

 

Vibrasat® Pro are potentialul de a deveni unul dintre liderii dispozitivelor de liposuctie asistata de putere electronica, in industria chirurgiei plastice si a liposuctiei.

Vibratia de inalta frecventa permite o intrerupere relativ sigura a grasimii, permitand in acelasi timp chirurgului sa lucreze rapid. Traumatisme reduse inseamna rezultate estetice de calitate superioara, cu timp de recuperare mai mic decat metodele comparabile de liposuctie.

Pentru alte informatii cu privire la procedura de liposuctie utilizand noua tehnologie Vibrasat® Pro, va rugam sa ne contactati.

 

Pentru o definire musculara HIGH DEFINITION, se poate combina tehnologia de virbolipoaspiratie VIBRASAT cu liposuctie cu ultrasunete VASER PRO.

VASER PRO este cea mai moderna tehnologie de liposuctie cu ultrasunete si este folosita in special pentru a defini musculatura corpului. In acest moment, Dr. Levy este singurul chirurg plastician din Romania care efectueaza o astfel de interventie. Se poate plati si in rate, iar rezultatul este garantat pe viata.

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

Vibrolipoaspiratie Bucuresti | Vibrolipoaspiratie Timisoara | Vibrolipoaspiratie pareri | Vibrolipoaspiratie preturi | Cel mai bun doctor chirurg plastician pentru vibro lipo aspiratie | Lipoabsorbtie | Vibro lipo aspiratie

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic