LIPOFILLING SANI

Exista diferite modalitati de a creste volumul sanilor, desi ceea ce stiu majoritatea oamenilor este ca acesta se poate obtine cel mai simplu prin implanturile de silicon. Dar exista deja o alta alternativa, este posibila marirea sanilor fara implanturi: vorbim despre lipofillingul sanilor, o marire a sanilor cu grasime proprie a pacientei.

 

Ce este lipofillingul sanilor?

Prin liposuctie extragem grasimea dintr-o zona in exces pentru a o injecta in sani si astfel marim volumul cu un rezultat foarte natural. Tehnologia utilizata pentru extragerea si injectarea grasimii este esentiala pentru orice lipofilling, deoarece succesul procedurii va depinde in mare masura de acesta.

Nu toate tehnicile de liposuctie sunt indicate pentru lipofilling, deoarece distrug, deterioreaza sau topesc grasimea. Dr. Levy foloseste mai multe tehnologii de liposuctie, printer care: VASER PRO si VIBRASAT PRO. Puteti de asemenea apela la definirea musculaturii HIGH DEFINITION, prin tehnica VASER PRO, care va asigura ca puteti avea un corp bine definit.

 

Cata grasime este necesara pentru marirea sanilor cu grasime?

Persoana care este candidata perfecta pentru marirea sanilor cu grasime proprie este una cu o greutate stabila si care are acumulari de grasime in zone precum solduri, abdomen etc. Cantitatea necesara de grasime care trebuie extrasa pentru ca marirea sanilor cu grasime sa fie eficienta este aproximativ dubla fata de cantitatea care trebuie marita.

Acest lucru se datoreaza faptului ca in liposuctie nu se extrag doar grasimi (de asemenea, alte fluide, cum ar fi serul), iar in procesul de filtrare a grasimilor aceasta cantitate este redusa cu aproximativ jumatate, in plus, trebuie luata in considerare si o cantitate pe care corpul o reabsoarbe intotdeauna.

 

Cat de mult poate creste dimensiunea sanilor prin transfer de grasime (lipofilling)?

Este posibil sa se mareasca sanii cu mai multe dimensiuni, chiar si cu doua sau trei dimensiuni, cu o interventie chirurgicala de marire a sanilor, doar prin introducerea grasimii?

Da, dar depinde de fiecare caz particular. Rezultatul este direct legat de cantitatea de tesut disponibila pentru grefarea acelei grasimi si, in multe cazuri, va depinde de numarul de sesiuni care se efectueaza. Prin efectuarea mai multor proceduri, vom putea grefa cantitati de grasime cu o rata de reabsorbtie in scadere si rezultate mai stabile in timp.

 

Rezultatele maririi sanilor cu lipofilling

Marirea sanilor cu grasime proprie (lipofilling sani) are un aspect foarte natural, asemanator unui san care nu a suferit o interventie chirurgicala, deci nu va avea volumul in polul superior al sanului care se realizeaza prin marirea sanilor cu proteze mamare.

Un alt factor determinant si care este de obicei discutat la consult, este modul in care se comporta grasimea din zona in care s-a facut lipofilling, in cazul pierderii in greutate. Grasimea se comporta exact la fel ca cea a unei alte zone a corpului.

 

Recuperarea dupa o interventie de lipofilling mamar

Recuperarea sanilor este aproape nedureroasa si foarte rapida, cel mai mare dezavantaj este ca zona de primire, in acest caz sanii, va avea nevoie de odihna si ingrijire convenabila. De exemplu, nu fumati sau nu dormiti in plan inclinat (cu fata in jos), evitati loviturile la sani etc.

Ca dupa orice interventie chirurgicala, trebuie sa aveti grija de ranile mici in primele saptamani. In zona liposuctiei, se va recomanda sa purtati o imbracaminte de presoterapie pentru o perioada de timp, care nu limiteaza in niciun fel activitatea zilnica normala (sau munca).

 

Lipofilling sani cu plata in rate

La Clinica Dr. Levy Medical Center, puteti face interventia de lipofilling a sanilor chiar si cu plata in rate. Puteti plati de la 6 luni la 5 ani in rate si va vom oferi toate informatiile despre sistemul nostru unic de rate, telefonic sau la un consult medical.

Transfer Grasime Proprie In Sani Si Fese
Liposuctie + Lipofilling sani
transfer grasime proprie in sani si fese lipofilling mamar fesier

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger, IN CAZ DE URGENTA
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic