LIFTING FACIAL NECHIRURGICAL

Procesul complex de imbatranire faciala se produce treptat odata cu trecerea anilor, astfel ca dermul se subtiaza, scade concetratia de colagen si elastina care mentin elasticitatea pielii, scade concentratia moleculelor de apa in tesuturi, iar acele depozite de grasime care se afla in zona pometilor si le ofera un aspect praspat si puternic, se resorb. De aici rezulta aspectul imbatranit al fetei, o piele uscata si ridata.

 

Aspectul facial tanar si odihnit transmite success, putere si vitalitate. Mentinerea acestui aspect este o parte integrata a unui stil de viata sanatos mai ales pentru acele persoane care nu vor se fie tradate de varsta si vor sa arate tinere si frumoase odata cu trecerea anilor.

 

Cu ani in urma interventiile faciale erau foarte complexe. De multe ori pacientii capatau un aspect al fetei foarte intins si nenatural. Astazi, abordarea este cu totul si cu totul diferita. Pentru fiecare pacient se construieste un tratament personalizat in conformitate cu trasaturile faciale si dorintele lui. Acest tratament personalizat pastreaza aspectul placut, natural si armonios in locul unui chip imbatranit.

 

Dr. Levy, stapaneste cu excelenta cele mai noi tehnici si metode practicate pentru sculptarea si modelarea faciala nechirurgicala. Astazi abordarea lui este de a reda volumul pierdut de-a lungul anilor. Prin aceasta metoda, in primul rand, se definesc trasaturile faciale si procesul de imbatranire specific fiecarui pacient, iar apoi, se umplu si se acentueaza trasaturile frumoase si reusite care au fost sterse in timp. Aceasta metoda permite intinerirea faciala si restaurarea vitalitatii fara interventii chirurgicale.

 

Pe tot parcursul tratamentului de modelare si sculptare faciala, aceasta tehnica necesita amestecul mai multor substante de umplere cu proprietati diferite, astfel se obtine un efect maxim. Folosind aceasta tehnica, fiecare substanta este injectata intr-o profunzime diferita a dermului.

 

In profunzime sunt injectate substantele vascoase ce au o densitate mai mare, iar cele fine si elastice sunt injectate superficial. Aceste substante vascoase joaca rolul de “stalpi de rezistenta” si sunt de fapt o fundatie solida care sprijina si estompeaza ridurile sau santurile adanci, in timp ce substantele mai fine cu o densitate mai mica, permit o injectare mai precisa in straturile superficiale, facand posibila intinderea completa a celor mai fine riduri.

 

Folosind aceste tehnici, se pot sterge ridurile de expresie dinamice si statice, se umplu santuri si formatiuni diferite, se modeleaza buzele si pometii, se accentueaza linia maxilara, se ridica colturile gurii si se corecteaza asimetrii faciale.

 

In unele cazuri, aceste tratamente permit amanarea bisturiului cu cativa ani, iar in alte cazuri, aceste tratamente sunt complementare unei interventii chirurgicale si permit abordarea unei operatii mai putin radicale.

Acest tratament se realizeaza in clinica, fara dureri, intr-o serie de 2-3 sedinte, dupa care, pacienta pleaca cu un rezultat vizibil si semnificativ, fara anestezie si fara a fi nevoie de o perioada de recuperare si vindecare.

 

Cui i se potriveste acest tratament?

Acest tratament se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Tratamentul se potriveste persoanelor care au un exces de piele minim sau mediu, cu aspect imbatranit si lasat al fetei. Totodata, aceasta procedura este potrivita, in special, acelora care doresc o imbunatatire semnificativa si o intinerire faciala intr-un timp scurt si fara perioada de recuperare.

 

Procedura este scurta, simpla si recent a atras in clinica noastra multe succese. Desi este vorba despre o procedura destul de noua, s-a acumulat deja un numar considerabil de pacienti care au incercat-o si s-au declarat, desigur, multumiti.

Detalii suplimentare

• la Dr. Levy Medical Center, consultatiile sunt gratuite, indiferent de tipul procedurii
• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar, sau cu cardul: VISA, MASTERCARD, etc.
• acceptam si plata in rate prin intermediul partenerilor nostri (mai multe informatii la telefon)
• toti copiii, indiferent de statutul material al parintilor, beneficiaza de gratuitate pentru procedurile efectuate in cadrul clinicilor Dr. Levy
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

Contacteaza-ne

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este gratuita si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale. Contacteaza-ne chiar acum!

DR. LEVY BUCURESTI

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Ion Slatineanu, nr. 6, sector 1

DR. LEVY TIMISOARA

TEL: 0753 820 740

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: str. Liviu Rebreanu, nr. 130

DR. LEVY TEL AVIV

TEL: 0753 200 409

Email: clinic_drlevy@icloud.com

Adresa: HaHashmonaim 117, Tel-Aviv, Israel

Call Now Buttonclick pentru apel telefonic