LIFTING FACIAL CHIRURGICAL PRETURI

Liftingul facial (ritidectomia) este o procedura chirurgicala cosmetica care se face  pentru a crea un aspect mai tanar fetei dumneavoastra. Procedura poate reduce caderea pliurilor pielii pe obraji atat cat si pe linia maxilarului si poate imbunatati si alte modificari ale formei fetei care apar odata cu inaintarea in varsta.

Lifting facial chirurgical preturi

In timpul unui lifting facial, o parte de piele de pe fiecare parte a fetei este trasa inapoi, iar tesuturile de sub piele sunt modificate chirurgical pentru a readuce conturul fetei intr-o forma mai tanara. Inainte ca partea de piele sa fie suturata inchisa, excesul de piele este indepartat. O ridicare a gatului (platismoplastie) se face adesea ca parte a unei ridicari a fetei pentru a reduce depunerile de grasime si lasarea pielii pe gat.

 

Un lifting facial nu va diminua cutele fine sau ridurile pielii sau deteriorarea cauzate de expunerea la soare. Alte proceduri cosmetice pot imbunatati aspectul sau calitatea pielii in sine.

 

De ce sa apelezi la o astfel de interventie?

Pe masura ce imbatranesti, aspectul si forma fetei tale se modifica din cauza modificarilor normale legate de inaintarea in varsta. Pielea ta devine mai putin elastica si mai slabita, iar depozitele de grasime scad in unele zone ale fetei si cresc in altele. Modificarile legate de varsta ale fetei dumneavoastra care pot fi imbunatatite cu un lifting facial includ urmatoarele:

  • aspectul lasat al obrajilor
  • piele in exces la nivelul maxilarului inferior
  • aprofundarea pliului pielii de la partea nasului la coltul gurii
  • piele lasata in zona gatului care poate fi rezolvata foarte simplu printru lifting

Lifting facial chirurgical preturi. Un lifting facial nu este un tratament pentru ridurile superficiale, daunele provocate de soare, adanciturile din jurul nasului si buza superioara sau neregularitatile culorii pielii.

 

Riscuri operatie lifting facial chirurgical:

O interventie chirurgicala de lifting facial poate provoca usoare complicatii. Unele pot fi gestionate cu ingrijire adecvata, medicamente sau corectie chirurgicala. Complicatiile pe termen lung sau permanente, desi rare, pot provoca modificari semnificative ale aspectului.

 

Riscurile includ:

Hematom. Hematom sub piele care provoaca umflaturi si presiune este cea mai frecventa complicatie a interventiei chirurgicale de lifting facial. Formarea hematomului, care apare de obicei la 24 de ore de interventia chirurgicala, este tratat prompt cu o interventie chirurgicala pentru a preveni deteriorarea pielii si a altor tesuturi.

 

Cicatricile. Cicatricile de incizie de la liftingul facial sunt permanente, dar de obicei ascunse de linia parului si de contururile naturale ale fetei si urechii. Rareori, inciziile pot duce la cicatrici ridicate, rosii. Injectiile unui medicament special sau alte tratamente ar putea fi utilizate pentru a imbunatati aspectul cicatricilor.

 

Leziuni nervoase. Leziunile nervilor, desi rare, pot afecta temporar sau permanent nervii care controleaza senzatia sau muschii. Paralizia temporara a unui muschi, avand ca rezultat un aspect sau o expresie faciala neuniforma, sau pierderea temporara a senzatiei poate dura cateva luni pana la un an. Interventiile chirurgicale pot oferi unele imbunatatiri.

 

Pierderea parului. Este posibil sa aveti pierderea temporara sau permanenta a parului in apropierea locurilor de incizie. Caderea permanenta a parului poate fi abordata prin interventii chirurgicale pentru transplantul de piele cu foliculi de par.

 

Pierderea pielii. Rar, un lifting facial poate intrerupe alimentarea cu sange a tesuturilor faciale. Acest lucru poate duce la pierderea pielii. Aceasta afectiune este tratata cu medicamente, ingrijire adecvata a ranilor si, daca este necesar, o procedura pentru a reduce cicatricile.

 

Ca orice alt tip de interventie chirurgicala majora, un lifting facial prezinta un risc de sangerare, infectie si o reactie adversa la anestezie. Anumite afectiuni medicale sau obiceiuri de viata pot creste riscul de complicatii. Urmatorii factori pot prezenta un risc semnificativ sau pot duce la rezultate nefavorabile, iar medicul dumneavoastra va poate recomanda sa nu fortati expresii faciale.

 

Pentru pretul corect al liftingului facial chirurgical, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe WhatsApp si va asteptam la un consult.

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic