IMPLANTURI MAMARE ANATOMICE

Multe dintre pacientele care vin la Clinica Dr. Levy Medical Center in cautarea perfectiunii sanilor nu sunt cu totul hotarate atunci cand le intrebam „ce tip de sani vrei sa ai? „Mi-as dori sani naturali, dar cu volum.” „Mi-as dori ca cicatricea sa para cat mai mica posibil”. „Vreau sa am un decolteu fantastic.”

Exista multe diferente intre tipurile de implanturi mamare rotunde si anatomice. Daca aveti indoieli cu privire la ce tip de implant mamar este cel mai potrivit pentru dumneavoastra pentru cresterea sanilor, contactati-ne pe WhatsApp si va vom raspunde la orice intrebare.

 

Ce sunt implanturile mamare?

Primul lucru este sa fie clar despre ce implant vom utiliza. Implanturile sau protezele mamare sunt considerate un dispozitiv medical. Sunt inserate chirurgical sub muschiul pectoral (subpectoral), sub glanda mamara (subglandulara) sau intr-un plan intermediar (subfascial) pentru a creste volumul sanilor atunci cand vine vorba de o marire a sanilor.

Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a vindeca defectele congenitale si pentru reconstructia sanilor dupa o mastectomie.

 

Cum sa-ti alegi bine implanturile mamare

Cand alegeti sa mergeti la un chirurg plastician pentru o marire a sanilor cu implanturi mamare, nu trebuie sa tineti cont doar de volum. Mai importante decat marimea sunt proportionalitatea si armonia.

Dr. Levy „creeaza” sani care se potrivesc perfect pe corpul pacientei, in functie de inaltimea, tenul si, desigur, de asteptarile sale anterioare. Trebuie aleasa corect perechea de implanturi mamare care se potriveste cel mai bine.

Pentru aceasta, exista o mare varietate de dimensiuni, forme si proiectii ale implanturilor mamare pentru marirea sanilor.

 

Tipuri de proteze mamare in functie de forma lor

In principal, am gasit o diferentiere intre doua tipuri de implanturi mamare pentru marirea sanilor: rotunde si anatomice. Datorita evolutia materialelor si tehnologiei, implanturile mamare anatomice B-LITE, ne pune la dispozitie cele mai usoare implanturi mamare din lume.

 

Implanturi rotunde. Dupa cum indica si numele, are o baza rotunda, cu punctul de proiectie maxima chiar in mijlocul implantului. Gelul este distribuit simetric pe intreaga suprafata, cu o forma rotunjita si uniforma. Volumul pe care il au este egal la polul superior si inferior.

 

Implanturi anatomice. Cu o baza rotunda sau ovala, dar cu o proiectie in forma de picatura de apa, pentru a simula mai bine sanul natural al unei femei.

Punctul de proiectie maxima este de aproximativ 40% din implant, ceea ce inseamna ca cea mai mare cantitate de gel va fi in partea care ramane in polul inferior al sanului.

 

Va asteptam cu drag la un consult medical pentru implanturi mamare anatomice. Dr. Levy va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger, IN CAZ DE URGENTA
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic