IMPLANTURI MAMARE ANATOMICE

Multe dintre pacientele care vin la Clinica Dr. Levy Medical Center in cautarea perfectiunii sanilor nu sunt cu totul hotarate atunci cand le intrebam „ce tip de sani vrei sa ai? „Mi-as dori sani naturali, dar cu volum.” „Mi-as dori ca cicatricea sa para cat mai mica posibil”. „Vreau sa am un decolteu fantastic.”

Exista multe diferente intre tipurile de implanturi mamare rotunde si anatomice. Daca aveti indoieli cu privire la ce tip de implant mamar este cel mai potrivit pentru dumneavoastra pentru cresterea sanilor, contactati-ne pe WhatsApp si va vom raspunde la orice intrebare.

 

Ce sunt implanturile mamare?

Primul lucru este sa fie clar despre ce implant vom utiliza. Implanturile sau protezele mamare sunt considerate un dispozitiv medical. Sunt inserate chirurgical sub muschiul pectoral (subpectoral), sub glanda mamara (subglandulara) sau intr-un plan intermediar (subfascial) pentru a creste volumul sanilor atunci cand vine vorba de o marire a sanilor.

Ele sunt, de asemenea, utilizate pentru a vindeca defectele congenitale si pentru reconstructia sanilor dupa o mastectomie.

 

Cum sa-ti alegi bine implanturile mamare

Cand alegeti sa mergeti la un chirurg plastician pentru o marire a sanilor cu implanturi mamare, nu trebuie sa tineti cont doar de volum. Mai importante decat marimea sunt proportionalitatea si armonia.

Dr. Levy „creeaza” sani care se potrivesc perfect pe corpul pacientei, in functie de inaltimea, tenul si, desigur, de asteptarile sale anterioare. Trebuie aleasa corect perechea de implanturi mamare care se potriveste cel mai bine.

Pentru aceasta, exista o mare varietate de dimensiuni, forme si proiectii ale implanturilor mamare pentru marirea sanilor.

 

Tipuri de proteze mamare in functie de forma lor

In principal, am gasit o diferentiere intre doua tipuri de implanturi mamare pentru marirea sanilor: rotunde si anatomice. Datorita evolutia materialelor si tehnologiei, implanturile mamare anatomice B-LITE, ne pune la dispozitie cele mai usoare implanturi mamare din lume.

 

Implanturi rotunde. Dupa cum indica si numele, are o baza rotunda, cu punctul de proiectie maxima chiar in mijlocul implantului. Gelul este distribuit simetric pe intreaga suprafata, cu o forma rotunjita si uniforma. Volumul pe care il au este egal la polul superior si inferior.

 

Implanturi anatomice. Cu o baza rotunda sau ovala, dar cu o proiectie in forma de picatura de apa, pentru a simula mai bine sanul natural al unei femei.

Punctul de proiectie maxima este de aproximativ 40% din implant, ceea ce inseamna ca cea mai mare cantitate de gel va fi in partea care ramane in polul inferior al sanului.

 

Va asteptam cu drag la un consult medical pentru implanturi mamare anatomice. Dr. Levy va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie.

implanturi mamare b lite
implanturi silicon polytech
augmentare mamara b lite