CLINICILE DR. LEVY MEDICAL CENTER

Din pasiune pentru chirurgia plastica, grija fata de pacienti si devotament pentru etica medicala, dr. Yair Levy a deschis clinici in Romania si in Israel, unde puteti dispune de servicii de inalta calitate si de cea mai avansata aparatura medicala.

 

La Dr. Levy Medical Center putem corecta si imbunatati tot ce timpul a afectat sau natura a trecut cu vederea. Nu conteaza daca sunteti in cautarea tineretii si a prospetimii, daca doriti sa corectati imperfectiunile sau daca vreti un corp perfect, dr. Levy este dornic sa raspunda nevoilor voastre.

 

“Pentru mine, fiecare pacient este unic, asa ca pentru a avea cele mai bune rezultate estetice este nevoie de o abordare personalizata in chirurgia plastica.”

Dr. YAIR LEVY – Chirurg Plastician

 

Dr. Levy Medical Center ofera servicii minim invazive de rejuvenare faciala si cu efecte anti-aging, implant cu silicon sau alte proceduri de ingrijire a pielii.

 

De asemenea, dr. Yair Levy realizeaza o arie larga de operatii plastice si estetice, printre care se afla: marirea sau reducerea sanilor, abdominoplastia, brahioplastia (liftingul bratelor), ridicarea coapselor interne, ridicarea si augmentarea feselor sau remodelarea estetica a pleoapelor.

 

Dr. Levy Medical Center dispune si de singurul laser din Romania care sterge definitiv tatuajele, indiferent de culoare si fara cicatrici. Daca a venit momentul in care doriti ca ele sa dispara, aici veti gasi si cea mai eficienta tehnica.

 

Dr. Levy Medical Center exista pentru a imbunatati frumusetea dumneavoastra delicat si cu atentie la detalii, pentru a personaliza interventiile chirurgicale si pentru a face din aceasta experienta una relaxanta si satisfacatoare.

 

“Viata nu este numai despre distinctii si realizari. Satisfactia cea mai mare pentru mine ca medic este legatura reala pe care o am cu toti pacientii care trec pragul la oricare din cele 3 clinici Dr. Levy Medical Center.”

Dr. YAIR LEVY – Chirurg Plastician

Dr. Levy Medical Center - chirurgie plastica &estetica
WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic