EPICANTOPLASTIE Foxy & Cat Eye

operatie Foxy Eyes – Cat Eyes – Bucuresti & Timisoara

Pe internet, multe persoane confunda operatia de CANTOPEXIE – EPICANTOPLASTIE – FOXY EYES – CAT EYES – cu Blefaroplastia. De fapt operatia de Cantoplastie este efectuata pentru persoanele cu aspect asiatic al ochilor, pe cand Blefaroplastia este operatia pleoapelor superioare sau inferioare.

Aceasta operatie poate fi efectuata in Romania la una din clinicile Dr. Levy Medical Center din Bucuresti sau din Timisoara.

 

Epicantoplastie. Definitie si prezentare generala

Epicantoplastia, cunoscuta din punct de vedere medical ca epicantoplastia mediala sau laterala, este un tip de chirurgie a ochilor care are ca scop prelungirea partilor interioare ale ochiului pentru a face ochiul mai mare. Numita si „indepartarea coltului interior” sau „corectia pliurilor mongole”, aceasta este o procedura cosmetica efectuata mai ales in tarile asiatice.

 

Una dintre cele mai proeminente caracteristici asiatice este pliul mongol (cunoscut medical ca pliatul epicantal) gasit in colturile ochilor. Faldul epicantal formeaza o panza peste ochi si acopera cantusul medial. Mai simplu spus, acest pliu poate afecta frumusetea pleoapelor si face ochii sa para mai mici lateral si mai obositori.

 

Epicantoplastia este cautata de femei si barbati care ar dori sa adopte un aspect mai „occidentalizat” sau sa faca ochii nu numai „sa para mai mari, mai stralucitori si mai atenti”, ci de fapt mai mari fiziologic. De asemenea, este adesea solicitat de catre pacientii ale caror pliuri epicantale sunt anormal de mari incat acestea sa afecteze negativ aspectul si forma ochilor. Aceasta procedura cosmetica poate lasa linii de cicatrice post-chirurgicale din cauza inciziilor, dar poate fi evitata folosind tehnici mai avansate.

V-ar putea interesa si operatia de Blefaroplastie

Blefaroplastie superioara inferioara Bucuresti Timisoara preturi recomandari cel mai bun chirurg plastician. Dr. Levy
Blefaroplastie superioara inferioara Bucuresti Timisoara preturi recomandari cel mai bun chirurg plastician. Dr. Levy
Blefaroplastie superioara inferioara Bucuresti Timisoara preturi recomandari cel mai bun chirurg plastician. Dr. Levy

Cine ar trebui sa faca aceasta procedura si rezultatele asteptate

Epicantoplastia este o procedura cosmetica care poate fi facuta de oricine doreste sa deschida literalmente ochii mai larg decat este posibil fiziologic. Majoritatea pacientilor cu epicantoplastie sunt de origine asiatica, dar poate fi efectuata pe oricine a carui aspect se poate imbunatati cu ochii mai mari.

 

Mai exact, epicantoplazia este o procedura ideala pentru pacientii, barbati sau femei, care:

 

• sunt intr-o stare de sanatate relativ buna
• aveti pliuri epicantale bine dezvoltate, care compromit aspectul normal si forma ochiului
• aveti ochii care sunt anormal de departe unul de celalalt in ceea ce priveste distanta, ceea ce duce la un aspect disproportionat
• doresc sa-si imbunatateasca aspectul de ansamblu fara a sacrifica descendenta sau etnia
• a fost supus sau doreste sa fie supus unei operatii duble a pleoapelor pentru a le imbunatati aspectul in continuare

 

Cum se efectueaza procedura de Epicantoplastie Foxy Eye?

Odata ce un pacient a decis pe deplin asupra epicantoplastiei, se efectueaza o evaluare pre-chirurgicala pentru a evalua severitatea pliului epicantal. Odata evaluate, inciziile sunt planificate si marcate. Exista doua tipuri diferite de epicantoplastie, care sunt:

 

epicantoplastie mediala – aceasta se concentreaza in principal pe coltul interior al ochiului, facand ochiul sa para mai mare si mai deschis; poate indrepta, de asemenea, ochii inclinati
epicantoplastie laterala – aceasta procedura nu se concentreaza numai pe pliul ochiului interior, ci se adreseaza si coltului exterior al ochilor. Cu epicantoplastia laterala, ochii pot fi prelungiti semnificativ si ochii inclinati pot fi corectati.

 

In urma unei evaluari amanuntite, medicul va sfatui care este procedura care este cea mai potrivita pentru nevoile specifice ale pacientului.

 

Epicantoplastia incepe de obicei cu aplicarea anesteziei locale. Odata in vigoare, chirurgul estetician va face incizii pre-planificate in jurul coltului ochiului. Prin aceste incizii, chirurgul creeaza mici lambouri pentru a restructura forma pleoapei interioare. Excesul de piele va fi indepartat. In epicantoplazia laterala se fac si incizii pe colturile exterioare ale ochilor. Dupa ce chirurgul „deschide” cu succes ochii, zona este suturata delicat pentru a inchide pliurile deschise ale pielii.

 

Aceasta procedura este de obicei efectuata in ambulatoriu si dureaza aproximativ 30 de minute pana la o ora. Dupa operatie, pleoapele pot fi umflate si pot aparea usoare vanatai. Este deseori recomandata o perioada de recuperare de doua saptamani. In timpul recuperarii, pleoapele au voie sa se vindece si sa revina la normal, astfel incat pacientii sunt sfatuiti sa se odihneasca si sa se abtina de la activitati si sporturi grele. Medicamentele pentru durere sunt prescrise pentru a gestiona durerea. Purtarea machiajului ochilor este descurajata pana dupa indepartarea suturilor (o saptamana dupa operatie).

 

Epicantoplastie Foxy Eye. Posibile riscuri si complicatii:

Daca este efectuata de un chirurg autorizat si bine experimentat, epicantoplastia este o procedura sigura, cu rate foarte mari de succes si satisfactie. Cu toate acestea, la fel ca orice procedura chirurgicala, pot aparea riscuri si complicatii.

 

Unele riscuri care ar trebui sa fie pe deplin luate in considerare de catre pacient includ:

 

mici cicatrici – epicantoplastia poate fi efectuata in aceste zile folosind anumite tehnici care utilizeaza incizii ascunse pentru a evita cicatrizarea vizibila dupa procedura. Cu toate acestea, exista in continuare un risc de cicatrici neasteptate. Cicatricile pot fi observate timp de cateva luni si, in cele din urma, se vor imbunatati in timp.
alergii – alergiile la anestezic sau suturi sunt posibile complicatii, dar foarte putin probabil. Testarea pielii pentru alergii este de obicei efectuata inainte de procedura pentru a evita aceasta complicatie.
rezultate nesatisfacatoare – rezultatele dezamagitoare pot fi usor evitate, asigurandu-va ca numai un chirurg plastic calificat, cu experienta, efectueaza procedura.
infectie – de asemenea, o complicatie extrem de rara, care poate aparea daca inciziile sunt infectate. Acest lucru este remediat cu usurinta prin antibiotice orale sau locale.

 

Complicatiile post-operatorii ale epicantoplastiei sunt foarte rare. In practica, procedura este usor de efectuat fara probleme, pacientii fiind foarte multumiti de noul aspect, de ochi mai mari si mai stralucitori.

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau în rate. ( în cazul anulării intervenției cu 5 – 7 zile înainte de data stabilită, se va percepe o taxa cuprinsă între 1800 -2000 euro – reprezentând închirierea sălii de operație)
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta si pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 09:00 – 18:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

Operatie Foxy Eyes | Operatie Foxy Eyes Bucuresti | Operatie Foxy Eyes Timisoara | Preturi operatie Foxy Eyes | Recomandari Foxy Eyes

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic