B-LITE IMPLANTURI MAMARE

Marirea sanilor cu implanturi B-LITE

Decizia de a apela la o interventie chirurgicala la nivelul sanilor folosind implant mamar B-LITE, include o multime de factori de luat in considerare, cum ar fi: dimensiunea si forma sanului, marimea sanului, stilul de viata, conditiile de sanatate si potrivirea naturala a implantului. Prin urmare, este important sa intelegem acesti factori pentru a obtine cele mai bune rezultate. In timpul consultatiei, expertul Dr. LEVY ajuta pacienta sa inteleaga mai bine fiecare detaliu si se face o planificare amanuntita pentru obtinerea rezultatului final dorit. Urmarim forma naturala, ideala si perfecta pentru corpul tau, folosind implanturi mamare cu silicoane B-LITE.


*Pentru a citi studii efectuate pentru implanturile mamare B-LITE si comunicatul oficial Polytech despre implanturile mamare B-LITE, cu privire la situatia actuala prin care timp de 3 luni de zile s-a suspendat unul din certificatele B-LITE, motiv pentru care livrarea acestora a fost oprita, va rugam sa dati click aici. Comunicatul Polytech se refera la faptul ca implanturile B-LITE sunt in continuare foarte sigure si conforme, insa unul din certificatele de productie este in curs de reactualizare.


INFO: Dr. Levy foloseste cea mai noua tehnologie de desprindere a testului mamar. Folosind plasma, recuperarea dupa implant mamar va fi posibila in DOAR 24 DE ORE, fara tuburi de dren si fara durere. Totodata Dr. Levy prin metode speciale de sutura chirurgicala, face posibila estomparea cicatricilor dupa o operatie de Augmentare mamara. Asta inseamna, ca cicatricile dupa vindecarea completa vor fi foarte mici, aproape invizibile.

 

ATENTIE: Toate consultatiile PRE SI POSTOPERATORII pentru Augmentare mamara cu implanturi B-LITE sunt GRATUITE.

Dr. Levy: Cu ce sunt diferite implanturile B-lite de alte implanturi?

Toate implanturile mamare sunt compuse dintr-un invelis si o substanta cu care sunt umplute. Implanturile grele (clasice) sunt umplute fie cu silicon gel, fie cu apa salina. Inovatia B-lite este o combinatie unica pentru a crea cea mai usoara substanta de umplere.

 

Dr. Levy iti recomanda cel mai potrivit tip de implant mamar: B-LITE

Alegerea implantului mamar nu este usor de facut. Exista foarte multe variabile, unele care depind de: varsta, greutate, masuri, conditie fizica, iar altele care depind de tipurile de implant si de felul in care se va face operatia.

 

In primul rand ar trebui ca asteptarile tale sa fie ghidate de o parere obiectiva. Iar acest lucru se va intampla doar in cabinetul medicului, acolo unde vei fi sfatuita in amanunt, cu privire la tipul de implant B-LITE recomandat. Tot ce citesti pe internet sau auzi de la prietene, iti va fi confirmat sau infirmat cu o precizie de 100% doar de catre Dr. Levy.

 

Implanturi mamare B-LITE cu plata in rate

La clinica Dr. Levy poti beneficia de implanturi mamare (silicoane) B-LITE cu plata in rate. In functie de venit si de suma de care ai nevoie ca sa o platesti in rate, poti opta pentru varianta de rate de la 6 luni la 5 ani. Implanturile mamare B-LITE vor fi cea mai buna alegere!

REZULTATE BEFORE & AFTER

operatii de Augmentare mamara cu silicoane B-LITE

implant silicon B-Lite
Cresterea sanilor - Dr. Levy Medical Center
Cresterea sanilor
Marirea sanilor cu implanturi mamare B-LITE
Implanturi mamare silicoane B-LITE
Mommy Makeover - Abdominoplastie si implanturi mamare B-LITE

DETALII SUPLIMENTARE

• plata poate fi efectuata numerar, prin transfer bancar cu cardul sau in rate
• iti doresti o procedura estetica pe care nu o gasesti pe site-ul nostru? contacteaza-ne, ca sa afli daca exista posibilitatea de a face procedura in cadrul clinicilor noastre
• ne poti contacta NON-STOP pe WhatsApp sau pe Facebook Messenger, IN CAZ DE URGENTA
• ne poti contacta telefonic, zilnic, in intervalul orar: 08:00 – 20:00

CONSULTATII ONLINE

Iti vom raspunde rapid la orice intrebare, scrie-ne in formularul de mai jos, ce doresti sa afli despre operatiile estetice.

CONTACTEAZA-NE

Vrei sa vii la o consultatie la Dr. Levy Medical Center? Contacteaza-ne chiar acum, la una din locatiile cele mai apropiate de tine. Consultatia este 250 lei si vei primi de la inceput, toate informatiile necesare si un plan de tratament, daca vrei sa faci aceasta procedura la noi. Suntem alaturi de tine si iti vom oferi toate detaliile necesare. Poti avea incredere si poti conta in totalitate pe experienta specialistilor nostri. Pentru noi, cel mai important lucru este ca tu sa te simti in siguranta si sa intelegi faptul ca la noi vei beneficia de un tratament complex, dupa cele mai moderne tehnici si proceduri medicale.

Implanturi mamare B-LITE | Silicoane B-LITE | Cele mai usoare implanturi mamare din lume | Implanturi cu gaz B-LITE | Marirea sanilor cu implanturi B-LITE | Augmentare mamara cu B-LITE | Chirurg plastician implanturi B-LITE Bucuresti | Chirurg estetician implanturi B-LITE Timisoara | Preturi implanturi mamare B-LITE | Recomandari implanturi mamare B-LITE | Pareri silicoane B-LITE | Cele mai bune implanturi mamare | Silicoane B-LITE

WhatsApp Buna, sunt asistenta dl-lui Dr. Levy. Cum pot sa te ajut?
click pentru apel telefonic