Implanturi B-Lite

cele mai usoare implanturi mamare

Marirea sanilor cu implanturi B-Lite

Decizia de a apela la o interventie chirurgicala la nivelul sanilor folosind implant mamar B-Lite, include o multime de factori de luat in considerare, cum ar fi: dimensiunea si forma sanului, marimea sanului, stilul de viata, conditiile de sanatate si potrivirea naturala a implantului. Prin urmare, este important sa intelegem acesti factori pentru a obtine cele mai bune rezultate. In timpul consultatiei, Dr. Levy ajuta pacienta sa inteleaga mai bine fiecare detaliu si se face o planificare amanuntita pentru obtinerea rezultatului final dorit. Urmarim forma naturala, ideala si perfecta pentru corpul tau, folosind implanturi mamare cu silicoane B-Lite.

Cu ce sunt diferite implanturile B-Lite?

Toate implanturile mamare sunt compuse dintr-un invelis si o substanta cu care sunt umplute. Implanturile grele (clasice) sunt umplute fie cu silicon gel, fie cu apa salina. Inovatia B-lite este o combinatie unica pentru a crea cea mai usoara substanta de umplere.

INFO: Dr. Levy foloseste cea mai noua tehnologie de desprindere a testului mamar. Folosind plasma, recuperarea dupa implant mamar va fi posibila in doar 24 de ore, fara tuburi de dren si fara durere. Totodata Dr. Levy prin metode speciale de sutura chirurgicala, face posibila estomparea cicatricilor dupa o operatie de implant mamar. Asta inseamna, ca cicatricile dupa vindecarea completa vor fi foarte mici!

implanturi mamare in rate

Dr. Levy iti recomanda cel mai bun implant mamar: B-LITE

Alegerea implantului mamar nu este usor de facut. Exista foarte multe variabile, unele care depind de: varsta, greutate, masuri, conditie fizica, iar altele care depind de tipurile de implant si de felul in care se va face operatia.

 

In primul rand ar trebui ca asteptarile tale sa fie ghidate de o parere obiectiva. Iar acest lucru se va intampla doar in cabinetul medicului, acolo unde vei fi sfatuita in amanunt, cu privire la tipul de implant B-Lite recomandat. Tot ce citesti pe internet sau auzi de la prietene, iti va fi confirmat sau infirmat cu o precizie de 100% doar de catre Dr. Levy.

 

Implanturi B-Lite cu plata in rate

La clinica Dr. Levy poti beneficia de implanturi mamare (silicoane) B-Lite cu plata in rate. In functie de venit si de suma de care ai nevoie ca sa o platesti in rate, poti opta pentru varianta de rate de la 6 luni la 5 ani. Implanturile mamare B-Lite vor fi cea mai buna alegere!

Poze inainte & dupa implanturi mamare

poti gasi in sectiunea Poze operatii estetice

implant mamar dr levy
implanturi mamare b lite
augmentare mamara bucuresti

Citeste detalii despre alte operatii estetice